Вкусове от Фуджи с Джъстин

Сашими с риба и маринован пъпеш

02:48

Следващо излъчване

 1. Неделя, 7 юни, 14:00

  Нудъли (Е01)

 2. Неделя, 7 юни, 14:30

  Уасаби (Е02)

Описание

Под зоркия поглед на планината Фуджи,Джъстин ще сподели рецепти, вдъхновени от пътешествието ѝ из приказна Япония и използвайки уникални продукти от Шидзуока.
По време на това пътешествие Джъстин ще научи тайните на приготвянето на соба нудлите, японските сладкиши, известни като „уагаши“ и автентичния соев сос. 
Освен това тя ще тръгне по следите на едни от най-традиционните японски продукти – от прясното уасаби, което расте в планините, до сладките цитруси по крайбрежието.
Докато опознава японската кухня, традиции и култура, Джъстин ще ни срещне с много от най-известните готвачи, занаятчии и земеделци в префектура Шидзуока.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Нудъли

  +

  Джъстин е в Япония и се вози на шинкансен до Шизуока и Фуджи. Присъединете се към нея, докато се отправя в планината, за да приготви нудъли соба.

  Следващо излъчване
  Неделя, 7 юни, 14:00
  По 24Kitchen
 • 2

  Уасаби

  +

  Джъстин обува гумени ботуши за екскурзия до фермата за уасаби и опитва късмета си на рибните пазари в Шизуока.

  Следващо излъчване
  Неделя, 7 юни, 14:30
  По 24Kitchen
 • 3

  Супа

  +

  Джъстин се среща с Иппей Муракоши, за да научи тайните на съвършената мисо супа и посещава магазина за уагаши (сладкиши) в Хамамацу.

 • 4

  Саке

  +

  Нещо за възрастните и нещо за децата - Джъстин посещава дистилерия за саке и детски кутии бенто с Момо. Митоши споделя някои тайни за шабу шабу.

 • 5

  Барбекю

  +

  Сато пали барбекюто край живописното езеро Тануки, за да покаже на Джъстин пъстърва чан чанияки.

 • 6

  Чай

  +

  Джъстин се вдъхновява от чаената церемония. Шеф Тору готви уагю с корички от зелен чай и прави еклери от зелен чай. Джъстин приготвя палачинки с матча.

 • 7

  Соев сос

  +

  Джъстин посещава фабриката за соев сос Мейджия и сама приготвя соев сос. Аоки я учи на изкуството да прави уагаши.

 • 8

  Традиционно

  +

  Джъстин посещава традиционния град Шузенджи и се опитва с да обиколи храма с много традиционно облекло. Рецептите днес включват окономияки и пържено пиле.

Рецепти