Описание
Джон Тород и Лиса Фолкнър ни канят в кухнята си за една неделна сутрин, изпълнена с приятна храна. Всеки е добре дошъл - от амбициозни готвачи до начинаещи и запалени домашни готвачи.
Джон Тород и Лиса Фолкнър ни канят в кухнята си за една неделна сутрин, изпълнена с приятна храна. Всеки е добре дошъл - от амбициозни готвачи до начинаещи и запалени домашни готвачи.
Джон и Лиса ще приготвят ястия в един съд - картофени гофрети, каубойски пай с боб, както и свеж вариант на паста на фурна- с патладжан, моцарела и лингуини. Десертът ще е бриош с ябълки, круши и горски плодове, и лесен крем.
Джон започва предложенията за брънч с царевични палачинки „Сиднисайдер“ и коктейл „Блъди мери“ - вдъхновени от живота му в Австралия. Лиса пък има нов фаворит - омлет с чоризо, картофи и разбит жълтък.
Джон и Лиса пекат сладки и солени лакомства в своята кухня през уикенда, споделяйки много съвети и техники. Те започват с прекрасна торта с кокос и мед – перфектен десерт. Следва класическо тесто за пица, гарнирано с крем фреш, шалот и бекон.
Любимите образци за бърза храна на Джон и Лиса включват бургери от скариди, гарнирани с пикантна салца от царевица и манго, сандвич с вегетариански кюфтенца и черешов шейк за разхлаждане и още изненади.
Джон и Лиса започват днешното меню с няколко вида тънка наденица, приготвена с три различни глазури. Следват вегетариански кренвирши с макарони със сирене и "Жаба в дупката" – специалитет с кюфтета от наденица и лучен сос.
Джон и Лиса се чувстват празнично в коледната си кухня. Менюто им включва прекрасен терин от сьомга, следван от величествено телешко „Уелингтън“, което може да се замрази за колкото е необходимо. За десерт огромен карамелен пудинг!
Тази седмица Джон и Лиса имат икономични идеи в коледната си кухня. Рецепти, които могат да спестят пари, но не са лишени от вкус. Започват с алтернатива на печената пуйка - коледна свинска шунка, поднесена със сос от горчица.
Джон и Лиса приготвят някои от любимите си рецепти в коледната си кухня. Те започват с хляб на конци със сирене – идеален за споделяне. Следва нов прочит на традиционната коледна вечеря – лесно печиво изпълнено с всички любими вкусове.
В рецептите от днешното меню на Джон и Лиса има ретро нотка. Започват с рецепта за блини с разнообразни топинги – от тапенада до кисели краставички. Следва класически коктейл от скариди. За десерт - огромно шоколадово суфле.
Вълнуващи вкусове и ярки цветове за разведряване в мрачния месец. При това без месо. Чудесен избор за тези, които наблягат на консумацията на зеленчуци през януари.