© 2022 Jamie Oliver Enterprises Ltd.
Всичко в едно – чудесата на Джейми

Описание

Тази поредица е добър наръчник, който ще представи решения за блестящи ястия. Всяко едно ястие е създадено от Джейми, за да отговори на ежедневните ви нужди.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Епизод 1

  +

  Джейми започва поредицата за готвене в един съд с семпла паста, след което и с разновидност на рибен пай, изпълен с аромат и без излишно суетене. Завършва с невероятно печено агнешко, с което ще ни покаже и трик за бързото му приготвяне.

 • 2

  Епизод 2

  +

  Джейми приготвя три рецепти в един съд, с които предлага чудесно решение за заетото ни ежедневие. Това са супер бързата, наситена с пушен вкус супа с нудли, най-добрият домашен хляб, приготвян в тиган, както и пай с пиле и гъби, към който има и трик за приготвяне на перфектно тесто.

 • 3

  Епизод 3

  +

  Джейми ни показва цяла гама от рецепти за един съд – доказано вкусна печена в плик сьомга, лесни фритъри с домати, който да изпържите в тиган, както и печено свинско руло с ризото, двете приготвени в една касерола.

 • 4

  Епизод 4

  +

  Поредицата на Джейми за рецепти в един съд, вдига нивото на ястията, които приготвяме в средата на седмицата.Той започва с лесни и ароматни ньоки, и с рецепта за вкусни, големи и пикантни кюфтета, които ще ви впестят време. Джейми ще обърне представата за любимата семейна рецепта с обърнат рибен пай

 • 5

  Епизод 5

  +

  Джейми ни показва цяла гама от ястия в една тенджера: супер бързо разбито пиле с лимонова трева, ароматно сладко картофено чили с домашно приготвени начос и шоколадова парти торта с пълнеж от ретро консервирани мандарини и маслен крем.

 • 6

  Епизод 6

  +

  Джейми приготвя две рецепти за една тенджера, които предлагат идеално решение за забързания живот; неговият вариант на шакшука с аспержи, броколи и хариса и безобразно добро свинско месо, което може да се пакетира, замразява и да се използва за много ястия, когато ви се наложи.

 • 7

  Епизод 7

  +

  Джейми приготвя две вкусни рецепти за една тенджера, които предлагат идеално решение за забързания живот; неговият супер бърз вариант на шакшука и бавно изпечена свинска плешка - готвена в една тенджера, която ще ви донесе ястие след ястие.

 • 8

  Епизод 8

  +

  Джейми приготвя три рецепти в една тенджера, които са идеално решение за забързания живот: невероятно вкусен бургер от патладжан, най-бързата сусамова вечеря със сьомга и запеканка с нахут и тиквички - нещо, което можете да превърнете в много вкусни ястия..