©2021 Jamie Oliver Enterprises Ltd. Photographer, Paul Stuart
Джейми Оливър: Заедно

Описание

Джейми се завръща с нова поредица, в която съчетава трите си най-любими неща – семейството, приятелите и храната, за да ни представи своите разбирания, трикове и похвати както в кулинарията, така и в изкуството да бъдем заедно.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Празнично пиршество

  +

  Джейми приготвя невероятно празнично меню от многоцветни доматени кростини, една епична бавно печена агнешка плешка, а за финал ягодова панакота и Кайпириня с манго.

 • 2

  Епизод 2

  +

  Джейми приготвя прекрасно лятно пиршество от Средиземноморска сьомга, картофи с лимон и домати запечени с чесън, коктейли с Просеко и ягоди, а за финал епичен летен пудинг.

 • 3

  Тако парти

  +

  Джейми създава супер релаксиращо меню за горещо мексиканско тако парти с бавно изпечени свински гърди, салата Слоу с червено зеле, следвани от шоколадово семифредо, украсено с нежен гриляж.

 • 4

  Пикник любов

  +

  Сбогом, скучни сандвичи… Джейми издига класическия пикник на едно различно ниво с коктейл от скариди в буркан, зеленчуков киш, салата с чеснови тиквички и кускус, както и торта, залята със сироп от мандарина.

 • 5

  Вечер на кърито

  +

  Джейми създава вегетарианско пиршество с благоуханни ястия, включващи кокосово къри с тиква, изпържено до златно сирене Панир и Даал с опушен патладжан, а за финал замразено кисело мляко с манго и мента.

 • 6

  Вечер на стека

  +

  Джейми приготвя стек, който поднася с двойно запържени хрупкави картофи, сладко-кисел и лепкав червен лук със сос от кресон, а за финал тарталети с карамелизиран ананас.