© 2019 Jamie Oliver Enterprises Ltd
Бойният клуб на Джейми и Джими

Описание

Джейми Оливър и Джими Дохърти отново отварят кафенето си в края на кея в Саутенд, Есекс, за да посрещнат своите известни гости и да споделят с тях кулинарни уроци и напътствия.

Епизоди

 • 1

  Мери Бери

  +

  Уикендът е и кой може по-добре да му даде старт от Джейми и Джими, отваряйки обновеното си кафене в края на Саутендския кей с хубава храна, страхотни разговори и забавления със знаменитости. Тази седмица те ще посрещнат истински кулинарен герой и национално съкровище Мери Бери.

 • 2

  Ант и Дек

  +

  Джейми и Джими отново са в кафенето на кея, за да ни подготвят за уикенда. На гости са кралете на съботната телевизионна вечер - Ант и Дек. Известните водещи заменят шоуто си с вкусните домашни пиршества на Джейми, запретвайки ръкави, за да готвят заедно за първи път.

 • 3

  Роб Бекет

  +

  В кафенето в Саутенд на гости е един от любимите британски комици Роб Бекет. Предстои една приятна вечер със страхотна храна и шеги и закачки. Перфектната вечеря за Роб е патица по китайски.

 • 4

  Мел Би

  +

  Тази седмица нещата се нажежават на кея, защото Мел Би се присъединява към Джейми и Джими, за да сготвят пикантни карибски вкусотии. Момчетата са се свързали с бабата на Мел Би на остров Невис, за да получат точната рецепта за ястие, което е приготвяла по време на Карнавала.

 • 5

  Клаудия Уинкълман

  +

  На кея в Саутенд има само и единствено забавление. Клаудия Уинкълман се присъединява към Джейми и Джими за една вечер с хубава храна, приятен разговор и игри за добър старт на уикенда.

 • 6

  Сърша Ронан

  +

  Джейми и Джими дават старт на уикенда с храна, забавления и разговори със знаменитости в кафенето в Саутенд. Към тях в кухнята ще се присъедини номинираната четири пъти за награда „Оскар“ Сърша Ронан, чиято най-трудна роля досега е тази да готви с Джейми.

 • 7

  Джак Дий

  +

  Джейми и Джими посрещат уикенда с храна, забавление и разговори с известни личности в кафенето на кея. Този път към тях се присъединява Джак Дий.

 • 8

  Амир Хан

  +

  В кафенето на кея влиза двукратния световен шампион по бокс Амир Хан.

 • 9

  Джо Лайсет

  +

  Джо Лайсет ще бъде в компанията на момчетата, за да прекарат една вечер на забавления, пиршества и уроци по готвене. Джо винаги е искал един ден да стане италианска баба с големи ръце, с които да прави паста.

 • 10

  Сюзън Сарандън

  +

  На гости на Джейми и Джими е носителката на „Оскар“ Сюзън Сарандън, която заменя бляскавия Холивуд с очарователния Саутенд.

Рецепти