Американското приключение на Джеймс Мартин

Следващо излъчване

 1. Понеделник 27 май от 21:00

  Долината Напа Долината Напа (Е01)

 2. Вторник 28 май от 02:00

  Долината Напа Долината Напа (Е01)

 3. Вторник 28 май от 21:00

  Санта Круз (Е02)

Описание

„Американското приключение на Джеймс Мартин“ е едно динамично пътешествие из САЩ - с много слънце и храна. То представя следващият етап от обиколката на света на известния готвач, изследвайки храната, хората и местата, които го вдъхновяват.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Долината Напа Долината Напа

  +

  Джеймс Мартин започва своето американско приключение с посещение на едно от любимите си места в САЩ - долината Напа. Първо се отбива на един от най-добрите пазари в Калифорния, преди да сготви с вкусни местни продукти в зашеметяващо лозе.

  Следващо излъчване
  Понеделник 27 май от 21:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Вторник 28 май от 02:00
  По 24Kitchen
 • 2

  Санта Круз

  +

  "Американското приключение на Джеймс Мартин" продължава с круиз по тихоокеанското крайбрежие на Калифорния. Качен на мотоциклета си, Джеймс разглежда крайбрежния град Санта Круз и плодородните земи около него.

  Следващо излъчване
  Вторник 28 май от 21:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Сряда 29 май от 02:00
  По 24Kitchen
 • 3

  Сан Франциско

  +

  Джеймс пристига в Сан Франциско с лодка през залива, а след това готви на борда на големия исторически военен кораб „SS Jeremiah O'Brien”.

  Следващо излъчване
  Сряда 29 май от 21:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Четвъртък 30 май от 02:00
  По 24Kitchen
 • 4

  Окръг Сонома

  +

  Джеймс Мартин продължава своето американско приключение със своя обичан мотор "Харли", за да посети уникална винарна и ферма в окръг Сонома, където приготвя две прекрасни ястия от местни продукти.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 30 май от 21:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Петък 31 май от 02:00
  По 24Kitchen
 • 5

  Пистата в Сонома

  +

  Сгушен сред лозята, Джеймс става свидетел на подготовката за финала на сезона на Индикар и се вози по пистата заедно с краля на американския моторен спорт Марио Андрети. След това готви край пистата.

  Следващо излъчване
  Петък 31 май от 21:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Събота 1 юни от 02:00
  По 24Kitchen
 • 6

  Лос Анжелис

  +

  Джеймс Мартин влиза в „града на мечтите“ със стил, карайки ретро Порше към някои от забележителните кулинарни места в поредицата.

  Следващо излъчване
  Понеделник 3 юни от 21:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Вторник 4 юни от 01:55
  По 24Kitchen
 • 7

  Сан Антонио

  +

  Джеймс Мартин започва обиколката на Тексас, посещавайки Сан Антонио - град, който някога е бил част от Мексико и влиянието му е буквално навсякъде.

  Следващо излъчване
  Вторник 4 юни от 21:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Сряда 5 юни от 01:55
  По 24Kitchen
 • 8

  Остин

  +

  Джеймс Мартин продължава своето американско приключение през Тексас, като влиза в Остин. Той започва деня си с тако за закуска в емблематичния „Torchy's”, а след това пазарува в каубойския магазин „Allen's Boots”.

  Следващо излъчване
  Сряда 5 юни от 21:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Четвъртък 6 юни от 01:55
  По 24Kitchen
 • 9

  Форт Уърт

  +

  Добре дошли в „Града на кравите”! Джеймс продължава своето американско приключение с каубойска обиколка на Форт Уърт. Градът е известен с отглеждането си на едър рогат добитък на открито от края на 19-ти век.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 6 юни от 21:00
  По 24Kitchen
 • 10

  Далас

  +

  Американското приключение на Джеймс Мартин достига до Далас и Саутфорк, ранчото, станало известно от телевизионния сериал „Далас“. Джеймс първо разглежда мястото, а след това готви.

 • 11

  Ню Орлиънс

  +

  Като продължение на своето американско приключение, Джеймс Мартин влиза в Ню Орлиънс с Понтиак от 70-те години. Очаква го огромен кулинарен хит в „The Big Easy“.

 • 12

  Страната на плантациите

  +

  Тучната плантация на Луизиана е следващата спирка от американско приключение на Джеймс Мартин. Известен с производството на захар, районът се гордее с красиви къщи сред плантациите с богата история.

 • 13

  Лафайет

  +

  Американското приключение на Джеймс Мартин продължава с пътуване до блатата на Луизиана, където той заменя колата си с високоскоростна лодка! Уникалната водна страна на чудесата се оказва идеалното място за Джеймс да приготви зашеметяваща рецепта.

 • 14

  Остров Ейвъри

  +

  Джеймс продължава своето американско приключение с пътуване до остров, който всъщност не е остров. Остров Ейвъри е голяма солна могила и е домът на лютите чушки, които се използват за приготвяне на сос Табаско.

 • 15

  Батън Руж

  +

  Джеймс Мартин посещава столицата на щата Луизиана Батън Руж по време на своето американско приключение и ще участва в уникален американски феномен. Това е денят на голям футболен мач в Луизианския държавен университет.

 • 16

  Бостън

  +

  Джеймс Мартин е на източното крайбрежие на САЩ и посещава историческия град Бостън. Там той посещава иновативен ресторант, където коктейлите се вдишват, а не се пият.

 • 17

  Салем

  +

  Американското приключение на Джеймс Мартин го отвежда в Салем на източното крайбрежие на САЩ. Град, който става известен с ловът на вещици от 1692 г. и нещата стават призрачни, когато Джеймс го посещава, защото наближава Хелоуин!

 • 18

  Хамптънс

  +

  Този път кулинарното пътешествие на Джеймс го отвежда в Хамптънс. Той научава за богатата история на земеделието в района и посещава фермата "Amber Waves", за да сготви пица с местни, сезонни продукти.

 • 19

  Филаделфия

  +

  Джеймс се отправя към Филаделфия, където на пазара "Reading Terminal" се предлагат всякакви съставки за неговите ястия. Пазарът дори има собствена кухня, така че ако забрави някоя съставка, не е проблем.

 • 20

  Ню Йорк

  +

  Джеймс завършва епичното си изследване на САЩ от бряг до бряг с посещение в Ню Йорк. След хапване на пица в популярна пицария в Гринуич Вилидж, Джеймс готви на един от известните кейове в Ню Йорк.