©2018 FOX Networks Group Bulgaria
В кухнята с Примож

Следващо излъчване

  1. Вторник 4 април от 02:40

    Посрещане на пролетта (Е01)

  2. Вторник 4 април от 03:10

    Печива (Е02)

  3. Сряда 5 април от 02:40

    Мармалад (Е03)

Описание

Новото предаване „В кухнята с Примож“ е заснето в кулинарното студио на готвача. В непринудена и приятна обстановка Примож приготвя ястия, подходящи за по-топлите пролетни и летни дни, използвайки отново сезонни и местни продукти.

Епизоди

Сезон 1
  • 1

    Посрещане на пролетта

    +

    Примож прави салата от глухарчета, пилешка супа с домашно фиде и патешки гърди в тъмна бира с пюре от пащърнак. Забулва яйца и готви патешките гърди на пара.

    Следващо излъчване
    Вторник 4 април от 02:40
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Петък 7 април от 03:10
    По 24Kitchen
  • 2

    Печива

    +

    Примож приготвя хляб, пилешки пастет с каперси и прясна паста с броколи и аншоа. Той бели попарени с вряла вода домати, реже пастата на ръка и вари броколито на пара. Ще ви покаже и как да стерилизирате бурканите за домашния пастет.

    Следващо излъчване
    Вторник 4 април от 03:10
    По 24Kitchen
  • 3

    Мармалад

    +

    Примож приготвя сладко от малини, песто от див чесън, пушена пъстърва с ечемик и кнедли със сушени сливи. Показва как да опушим пъстървата в кухнята си и как се съхранява дивият чесън, за да запази дълго аромата си.

    Следващо излъчване
    Сряда 5 април от 02:40
    По 24Kitchen
  • 4

    Шоколадова торта

    +

    Примож приготвя бобена салата, агнешки котлети с пресни картофи и лютива шоколадова торта. Показва как агнешкото, готвено на тиган и във фурната, остава сочно и как се прави шоколадова торта без брашно.

    Следващо излъчване
    Сряда 5 април от 03:10
    По 24Kitchen
  • 5

    Еленско месо

    +

    Примож приготвя паста за мазане с див чесън и извара, супа от карфиол и червено цвекло, печено еленско месо и щрукли с овесена каша. Той показва как се приготвя тестото за щрукли и дава няколко полезни съвета.

    Следващо излъчване
    Четвъртък 6 април от 02:40
    По 24Kitchen
  • 6

    Свински ребра

    +

    Примож приготвя скариди с фритата, свински ребърца с паста и круши в шоколад. Показва как да запазим месото сочно по време на печенето.

    Следващо излъчване
    Четвъртък 6 април от 03:10
    По 24Kitchen
  • 7

    Октопод

    +

    Примож приготвя равиоли с коприва и гулаш с октопод и полента. Показва трикове, с които да улесним готвенето си.

    Следващо излъчване
    Петък 7 април от 02:40
    По 24Kitchen

Рецепти