В кухнята с Примож
Следващо излъчване
Вторник 4 април от 02:40
Посрещане на пролетта (Е01)
Вторник 4 април от 03:10
Печива (Е02)
Сряда 5 април от 02:40
Мармалад (Е03)
Епизоди
1
Посрещане на пролетта
+Примож прави салата от глухарчета, пилешка супа с домашно фиде и патешки гърди в тъмна бира с пюре от пащърнак. Забулва яйца и готви патешките гърди на пара.
Следващо излъчванеВторник 4 април от 02:40По 24KitchenСледващо излъчванеПетък 7 април от 03:10По 24Kitchen2
Печива
+Примож приготвя хляб, пилешки пастет с каперси и прясна паста с броколи и аншоа. Той бели попарени с вряла вода домати, реже пастата на ръка и вари броколито на пара. Ще ви покаже и как да стерилизирате бурканите за домашния пастет.
Следващо излъчванеВторник 4 април от 03:10По 24Kitchen3
Мармалад
+Примож приготвя сладко от малини, песто от див чесън, пушена пъстърва с ечемик и кнедли със сушени сливи. Показва как да опушим пъстървата в кухнята си и как се съхранява дивият чесън, за да запази дълго аромата си.
Следващо излъчванеСряда 5 април от 02:40По 24Kitchen4
Шоколадова торта
+Примож приготвя бобена салата, агнешки котлети с пресни картофи и лютива шоколадова торта. Показва как агнешкото, готвено на тиган и във фурната, остава сочно и как се прави шоколадова торта без брашно.
Следващо излъчванеСряда 5 април от 03:10По 24Kitchen5
Еленско месо
+Примож приготвя паста за мазане с див чесън и извара, супа от карфиол и червено цвекло, печено еленско месо и щрукли с овесена каша. Той показва как се приготвя тестото за щрукли и дава няколко полезни съвета.
Следващо излъчванеЧетвъртък 6 април от 02:40По 24Kitchen6
Свински ребра
+Примож приготвя скариди с фритата, свински ребърца с паста и круши в шоколад. Показва как да запазим месото сочно по време на печенето.
Следващо излъчванеЧетвъртък 6 април от 03:10По 24Kitchen7
Октопод
+Примож приготвя равиоли с коприва и гулаш с октопод и полента. Показва трикове, с които да улесним готвенето си.
Следващо излъчванеПетък 7 април от 02:40По 24Kitchen