Описание
Новото предаване „В кухнята с Примож“ е заснето в кулинарното студио на готвача. В непринудена и приятна обстановка Примож приготвя ястия, подходящи за по-топлите пролетни и летни дни, използвайки отново сезонни и местни продукти.
Новото предаване „В кухнята с Примож“ е заснето в кулинарното студио на готвача. В непринудена и приятна обстановка Примож приготвя ястия, подходящи за по-топлите пролетни и летни дни, използвайки отново сезонни и местни продукти.
Примож прави салата от глухарчета, пилешка супа с домашно фиде и патешки гърди в тъмна бира с пюре от пащърнак. Забулва яйца и готви патешките гърди на пара.
Примож приготвя хляб, пилешки пастет с каперси и прясна паста с броколи и аншоа. Той бели попарени с вряла вода домати, реже пастата на ръка и вари броколито на пара. Ще ви покаже и как да стерилизирате бурканите за домашния пастет.
Примож приготвя сладко от малини, песто от див чесън, пушена пъстърва с ечемик и кнедли със сушени сливи. Показва как да опушим пъстървата в кухнята си и как се съхранява дивият чесън, за да запази дълго аромата си.
Примож приготвя бобена салата, агнешки котлети с пресни картофи и лютива шоколадова торта. Показва как агнешкото, готвено на тиган и във фурната, остава сочно и как се прави шоколадова торта без брашно.
Примож приготвя паста за мазане с див чесън и извара, супа от карфиол и червено цвекло, печено еленско месо и щрукли с овесена каша. Той показва как се приготвя тестото за щрукли и дава няколко полезни съвета.
Примож приготвя скариди с фритата, свински ребърца с паста и круши в шоколад. Показва как да запазим месото сочно по време на печенето.
Примож приготвя равиоли с коприва и гулаш с октопод и полента. Показва трикове, с които да улесним готвенето си.