Хестън: Мисията невъзможна

Хестън: Мисията невъзможна

Описание

Шеф-готвачът Хестън Блументал, носител на 3 звезди „Мишлен“, ще посети „Бритиш Еъруейс“, Националната здравна служба, верига кина и Кралския флот, за да се опита да реши кулинарните им проблеми, използвайки невероятния си талант. Мисия, която може да се окаже наистина невъзможна.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Епизод 1

  +

  Най-голямата детска болница на Националната здравна служба в Ливърпул има проблем – храната. Децата не искат да я докоснат и възстановяването им страда от това. Задачата на Хестън Блументал изглежда мисия невъзможна.

 • 2

  Епизод 2

  +

  В този епизод невъзможната мисия на Хестън е да се опита да промени храната в една от най-големите верига кина във Великобритания. Предизвикателството към него е да направи забавни и вълнуващи филмовите преживявания като предложи алтернатива на добре познатите и скъпи закуски.

 • 3

  Епизод 3

  +

  В сътрудничество с „Бритиш Еъруейс“, Хестън се опитва да промени драстично храната в самолетите. Но скоро осъзнава, че без кухня, без съдове, без остри ножове и без огън, готвенето на гурме храна в метална тръба на 11 000 метра височина е абсолютен подвиг.

 • 4

  Епизод 4

  +

  Хестън се качва в ядрената подводница на Кралските военноморски сили - HMS Turbulent, за да промени храната на моряците.