Чудеса с Хестън

Описание

Поредицата представя ястия в огромни размери! В тези епизоди световноизвестният майстор-готвач Хестън Блументал пресъздава невероятни варианти на ястия и лакомства в огромни размери, връщайки се към чудесата и радостта от храната в детството.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Голямата закуска на Хестън

  +

  Хестън се заема със закуската, сътворявайки най-голямото варено яйце в света, защото като малък яйцето му е изглеждало като планина и сега той иска отново да почувства магията, създавайки двуметрово яйце.

 • 2

  Гигантският сладолед на Хестън

  +

  Хестън се фокусира върху фургона за сладолед, с който са свързани толкова много детски спомени и за да пресъздаде магията, той възнамерява да направи най-големия сладолед в света, който да поднесе от своя специален фургон и да почерпи целия град.

 • 3

  Голямата запарка за чай на Хестън

  +

  Този епизод Хестън посвещава на най-забележителното британско събитие - следобедния чай, като го пресъздава в такива гигантски мащаби, че да утоли жаждата на цял град, допълвайки чая с най-големия пакет бисквити в света.

 • 4

  Гигантската бонбонена фабрика на Хестън

  +

  В този епизод Хестън се връща към едно от най-вълнуващите неща от детството си - бонбоните, като създава своя собствена бонбонена фабрика в стил "Уили Уонка".

 • 5

  Кръчма в пай

  +

  В този епизод Хестън се опитва да възвърне забавната страна на храната и напитките на прословутата британска кръчма, създавайки гигантски пай, който превръща в най-удивителната кръчма в света.

 • 6

  Огромната кутия за обяд на Хестън

  +

  Този епизод Хестън посвещава на пакетирания обяд, като създава незабравимо преживяване за група възрастни, отегчени от монотонността на ежедневния си обяд, които ще бъдат нагостени с гигантски сандвич и най-голямото в света пакетче чипс.

 • 7

  Фантастичната Коледа на Хестън

  +

  За да организира незабравима коледна гощавка, Хестън черпи вдъхновение от британска история и някои позабравени гозби, създавайки най-големия коледен пудинг, който забърква в циментовоз с един тон брашно и шестстотин килограма стафиди.