Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Хестън в търсене на съвършенството

Бекон и яйчен сладолед. Каша от охлюви. Чипс, приготвен в сушилня. Подходът на Хестън Блументал към кулинарията е неконвенционален и оригинален.

В своя ресторант The Fat Duck /„Дебелата патица“/, избран за най-добър ресторант в света за 2005 г. и за ресторант на „Мишлен“ за 2011 г, той прилага научните си кулинарни методи с огромен успех и поставя на изпитание традиционното възприятие на вкусовете.
Сега Блументал се обръща към осемте традиционни ястия на Великобритания. А във всяко от тях - от овчарски пай до риба с пържени картофи, се чете необичайният му почерк и старанието му да приготви най-съвършената версия.