Рокери лакомници и местната кухня

Описание

Рокерите обикалят цяла Великобритания, за да свързват талантливи ресторантьори и местни производители, преживели една от най-тежките години в бизнеса си. Запознават се с историите на производителите и създават удивителни рецепти с техните продукти.

Епизоди

Сезон 1
  • 1

    Епизод 1

    +

    Сай и Дейв започват новото си приключение в Южен Уелс, търсейки уникални съставки, които да включат в менюто на семеен ресторант, поставил си за цел да спечели звезда "Мишлен".

  • 2

    Епизод 2

    +

    Дейв и Сай продължават приключението си в Глазгоу, търсейки нови продукти, които да включат в менюто на шотландско-малайзийски фюжън ресторант.

  • 3

    Епизод 3

    +

    Сай и Дейв продължават приключението в Костуолдс, търсейки нови съставки, които да включат в 10-степенно меню.

  • 4

    Епизод 4

    +

    Сай и Дейв продължават приключението по източното шотландско крайбрежие, търсейки нови местни съставки за менюто на плажно кафене.

  • 5

    Епизод 5

    +

    Рокерите продължават приключението в Норфък, едно от любимите им кътчета на света. Вместо към брега, този път те се отправят към Източен Баршам – малко селце във вътрешността, за да се срещнат с Джейк и Тери.

  • 6

    Епизод 6

    +

    Дейв и Сай отиват във вегетариански индийски ресторант "Прашад", намиращ се извън Лийдс и Брадфорд. Съпрузите Боби и Минал предлагат уникално кулинарно изживяване с меню, вдъхновено от кухнята на Гуджарат и йоркширските продукти.

  • 7

    Епизод 7

    +

    Рокерите лакомници продължават пътуването си в Пембрукшир в търсене на производители на качествени продукти за приготвянето на достойни за награда ястия.

  • 8

    Епизод 8

    +

    Рокерите продължават пътуването си в Нортъмбърленд в търсене на нови местни производители, които да впечатлят готвач, носител на звезда Мишлен.

  • 9

    Епизод 9

    +

    Рокерите обикалят Великобритания, свързвайки изключителни ресторантьори с нови местни производители, преживели най-тежката година в професията си. След това ще създадат ястия с невероятните фермерски продукти за менюто на всеки един от ресторантите.