Рокери лакомници и местната кухня

Следващо излъчване

 1. Неделя 28 май от 12:00

  Епизод 3 (Е03)

 2. Четвъртък 1 юни от 13:00

  Епизод 4 (Е04)

 3. Четвъртък 1 юни от 23:00

  Епизод 4 (Е04)

Описание

Рокерите обикалят цяла Великобритания, за да свързват талантливи ресторантьори и местни производители, преживели една от най-тежките години в бизнеса си. Запознават се с историите на производителите и създават удивителни рецепти с техните продукти.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  +

  Сай и Дейв започват новото си приключение в Южен Уелс, търсейки уникални съставки, които да включат в менюто на семеен ресторант, поставил си за цел да спечели звезда "Мишлен".

 • 2

  +

  Дейв и Сай продължават приключението си в Глазгоу, търсейки нови продукти, които да включат в менюто на шотландско-малайзийски фюжън ресторант.

 • 3

  Епизод 3

  +

  Сай и Дейв продължават приключението в Костуолдс, търсейки нови съставки, които да включат в 10-степенно меню.

  Следващо излъчване
  Неделя 28 май от 12:00
  По 24Kitchen
 • 4

  Епизод 4

  +

  Сай и Дейв продължават приключението по източното шотландско крайбрежие, търсейки нови местни съставки за менюто на плажно кафене.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 1 юни от 13:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Четвъртък 1 юни от 23:00
  По 24Kitchen
 • 5

  Епизод 5

  +

  Рокерите продължават приключението в Норфък, едно от любимите им кътчета на света. Вместо към брега, този път те се отправят към Източен Баршам – малко селце във вътрешността, за да се срещнат с Джейк и Тери.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 8 юни от 13:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Четвъртък 8 юни от 23:00
  По 24Kitchen
 • 6

  Епизод 6

  +

  Дейв и Сай отиват във вегетариански индийски ресторант "Прашад", намиращ се извън Лийдс и Брадфорд. Съпрузите Боби и Минал предлагат уникално кулинарно изживяване с меню, вдъхновено от кухнята на Гуджарат и йоркширските продукти.

 • 7

  +

  Рокерите лакомници продължават пътуването си в Пембрукшир в търсене на производители на качествени продукти за приготвянето на достойни за награда ястия.