Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

Следващо излъчване

 1. Вторник 26 октомври от 14:00

  Сан Франциско (Е04 - Сезон 02)

 2. Вторник 26 октомври от 22:00

  Сан Франциско (Е04 - Сезон 02)

 3. Сряда 27 октомври от 07:00

  Сан Франциско (Е04 - Сезон 02)

Описание

Този път Гордън Рамзи, Джино Д’Акампо и Фред Сирийо се отправят на пътешествие из Мексико и САЩ с нов, супер здрав кемпер ван. Гордън вярва, че кулинарно изкуство и пресни продукти, които предлага Америка, са на много високо ниво, а разнообразието от хора и култури е създало уникална среда.

Епизоди

 • 1

  Коледа в Мароко

  +

  Гордън, Джино и Фред се събират отново след европейските си приключения, за да открият духа на Коледа на нетипични за този празник места. Те са в земята на тажина, ментовия чай, змиите, шафрана, пясъчните дюни и камилите - Мароко.

 • 2

  Мексико

  +

  Тъй като вече е бил в Мексико, Джино решава, че може да покаже кулинарни познания пред Гордън и Фред. По време на мисията си да опитат най-добрата закуска на света, момчетата не изневеряват на себе си и Фред се оказва полят с 40 литра текила.

 • 3

  Лас Вегас

  +

  Най-накрая момчетата са в Америка и Гордън иска да покаже на Фред и Джино, че храната и пресните продукти са много популярни тук. Първо, обаче, те се отправят към Гранд каньон, но с хеликоптер - чудесна идея, защото Джино изпуска газове.

 • 4

  Сан Франциско

  +

  Джино и Фред се вълнуват, че отиват в Сан Франциско, за да прекарат свое собствено "Лято на любовта". Джино очаква с нетърпение да посети мястото, посветено на хипитата, секс, наркотици и рок енд рол, докато Фред си спомня за диско хит на "Вилидж пийпъл" от своята младост.

  Следващо излъчване
  Вторник 26 октомври от 14:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Вторник 26 октомври от 22:00
  По 24Kitchen
 • 5

  Тексас

  +

  След четири седмици на път Джино най-накрая може да опъне краката си на задната седалка докато приятелите му го возят по тексаската магистрала. Тексас е раят на любителите на месото и Гордън е нетърпелив да покаже на европейците най-доброто барбекю, на което е способен човекът.

  Следващо излъчване
  Сряда 27 октомври от 14:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Сряда 27 октомври от 22:00
  По 24Kitchen