 Humble Pie Productions Ltd t/a Studio Ramsay 2021
Семейното приключение на Джино в Италия

Следващо излъчване

 1. Събота 2 март от 06:00

  Тъстовете в Чиленто (Е05)

 2. Събота 2 март от 06:30

  Джес в Пулия (Е06)

 3. Събота 2 март от 07:00

  Тържествен празник (Е07)

Описание

Джино Д‘Акампо се завръща в любимата си Италия, но този път е със семейството си, за да открие скритите съкровища на Сардиния и най-доброто от Южна Италия. Джино иска децата му да открият и опознаят италианските си корени.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Семейството в Сардиния

  +

  Джино и семейството му изследват скритите съкровища на Източна Сардиния и обядват на уединен плаж, преди да се отправят към планината.

 • 2

  Роко в Неапол

  +

  Джино Д‘Акампо и синът му Роко се отправят към оживения Неапол, за да се разходят по пътя на спомените. Те откриват невероятната улична храна, която градът предлага, а Джино приготвя една от любимите рецепти на майка си.

 • 3

  Лучано в Калабрия

  +

  Джино води най-големия си син Лучано в Калабрия, който е един от най-запазените региони в Италия, за да му покаже какво означава тежък работен ден.

 • 4

  Миа в Северна Сардиния

  +

  Джино води дъщеря си Мия в региона Галура, в Северна Сардиния, за да научи как семейните рецепти се предават по традиция.

 • 5

  Тъстовете в Чиленто

  +

  Джино отвежда тъстовете си, Елизабет и Малкълм, на красивото чилентийско крайбрежие, за да отрият тайната на дългия живот от местното население.

  Следващо излъчване
  Събота 2 март от 06:00
  По 24Kitchen
 • 6

  Джес в Пулия

  +

  Джино отвежда съпругата си Джес на романтична почивка в Пулия. Те посещават „селото на любовта“, след което Джино приготвя специално ястие в една от типичните за региона вили.

  Следващо излъчване
  Събота 2 март от 06:30
  По 24Kitchen
 • 7

  Тържествен празник

  +

  Цялото семейство се събира на остров Сардиния, за дългоочаквано празненство. Джино прави всичко, за да подари на тъща си Елизабет, един незабравим италиански празник.

  Следващо излъчване
  Събота 2 март от 07:00
  По 24Kitchen