От любов към храната
Следващо излъчване
Вторник 6 юни от 02:45
Агнешки ребра и хляб с цвекло (Е15 - Сезон 01)
Вторник 6 юни от 03:15
Сотирани миди (Е16 - Сезон 01)
Сряда 7 юни от 02:45
Дяволско пиле и ягодов крамбъл (Е17 - Сезон 01)
Епизоди
1
Празненство с джинджифил и резене
+Днес вкусовете на джинджифила и резенето ще преобладават в пиршеството от вкусове на Габриеле. Менюто е съставено от севиче от скумрия, агнешко с пюре от резене и кубчета ябълки, овкусени с джинджифил.
2
Парти в тигана
+Днес Габриеле ще приготви здравословни и вкусни рецепти с пържене. Менюто е съставено от супа от сладък картоф и земна ябълка, люто песто от магданоз и хрупкава аншоа и желе от босилек и сезонни плодове.
3
Аромат на анасон
+Днес кухнята на Габриеле е изпълнена с аромат на анасон. В менюто има супа от целина с анасон, гуакамоле и поширана риба с ракъ и резене.
4
Домашно парти
+Ако планирате да организирате домашно парти с приятели, можете да приготвите меню, пълно с изненади от днешните предложения на Габриеле. Менюто е съставено от пица хапки със сметана, телешки бузи и макарони на фурна с фалшив сладолед.
5
Традиционни вкусотии
+Днес ще направим чудеса с традиционните вкусове в нашата кухня. Менюто е съставено от моркови със запечени кимион и сумак, салата с мандарини, резенчета круши с меласа от грозде и хляб с козе сирене, за десерт - сметанов пудинг с меренг и ягоди.
6
Вкусни разядки
+В днешното менюто има пюре от магданоз с телешко месо и аншоа, пържени пармезанови топки и пюре от козе сирене.
7
Местни вкусове
+Днес Габриеле ще направи чудеса в кухнята. В менюто - банички с калмари, лаврак с портокал и лимонов крем за десерт.
8
Храна за крале
+Днес кухнята на Габриеле ще стане здравословна благодарение на вкусни зеленчуци. Менюто е съставено от салата от краставици с печено червено цвекло, сотирани зеленчуци и корона от печени агнешки котлети.
9
Плодове, зеленчуци и сирене
+Менюто днес е от желирани червени плодове с пюре от манго и зеленчуков пай с точени кори и парченца месо и сирене.
10
Изненадващи вкусове от Анадола
+Днес ще се възхитим първо на морските дарове, след това на италианско сирене с вкусовете, идващи от сърцето на Анадола. А менюто е сладки червени чушки, пържени морски дарове, салата с моцарела и билки и сладоледени близалки, потопени в шоколад.
11
Днес е празник
+Днес е празник. Първо отиваме за риба с рибарска лодка. След това приготвяме чудесно ястие с висококачествено агнешко месо. А накрая ще се потопим във фантазия от захаросани кестени.
12
Магически щрихи към класически вкусове
+Днес ще се докоснем до класическите вкусове. В менюто - фалшиф бургер, картофени кюфтета с маслинена паста и за десерт портокалово желе с карамфил.
13
Вкусно и цветно
+Днес в кухнята на Габриеле ще е цветна и пълна с вкусове. Той ще приготви зеленолистна зеленчукова супа, пудинг с червени плодове и ризото.
14
Вкусови изненади
+Днес в кухнята на Габриеле ще има пай, изключителна супа и великолепни ястия от Далечния Изток. Очаква ви истински празник, както солен, така и сладък.
15
Интересни рецепти
+Днес Габриеле ще приготви необикновени рецепти, не само практични, но и вкусни. Менюто е съставено от яйце с телешки език, пай със спанак и лук и лимонов сладолед.
16
Запомнящо се празненство
+Днес Габриеле ще придаде незабравим вкус на класическия италиански десерт панакота, като добави турско кафе. По-късно ще приготви пита с магданоз и младо петле с чесън и зеленчуци.
17
Изненадай приятелите си
+Днес Габриеле ни представя великолепни ястия, с които ще оберете овациите. Пържени банани със сладолед, оргетен с броколи и картофи и накрая палачинка с червени боровинки и пълнеж от гъби.
18
Повече отколкото гостите очакват
+Габриеле ще ни покаже как да приготвим разкошна и богата трапеза, когато имаме гости. Забавното и цветно меню е съставено от запечени картофи със сирене халуми, айсберг с яйчен сос и малини и накрая шоколадово брауни.
19
Вкусове от кухнята на двореца
+Висококачественото агнешко месо, пастърмата от Анадола и сиренето халуми - гордостта на Кипър са звездите в днешните рецепти.
20
Вкусни закуски
+Днес Габриеле ще ви покаже, че закуските могат да бъдат също толкова вкусни, колкото и основните ястия. Сред вкусотиите, с които може да превърнете интервалите между храненията в неустоими изненади, са солен чийзкейк, люто пиле и ябълков крамбъл.