От любов към храната

От любов към храната

Описание

„От любов към храната“ е предаване, което ни отвежда в истинския свят на кулинарното изкуство. Рецептите, които Габриеле предлага, са бързи, лесни и винаги вкусни. Чрез комбинирането на традиционни вкусове с екзотични идеи, той успява да създаде разнообразни ястия.

Епизоди

  • 1

    Празненство с джинджифил и резене

    +

    Днес вкусовете на джинджифила и резенето ще преобладават в пиршеството от вкусове на Габриеле. Менюто е съставено от севиче от скумрия, агнешко с пюре от резене и кубчета ябълки, овкусени с джинджифил.

  • 2

    Парти в тигана

    +

    Днес Габриеле ще приготви здравословни и вкусни рецепти с пържене. Менюто е съставено от супа от сладък картоф и земна ябълка, люто песто от магданоз и хрупкава аншоа и желе от босилек и сезонни плодове.

  • 3

    Аромат на анасон

    +

    Днес кухнята на Габриеле е изпълнена с аромат на анасон. В менюто има супа от целина с анасон, гуакамоле и поширана риба с ракъ и резене.

  • 4

    Домашно парти

    +

    Ако планирате да организирате домашно парти с приятели, можете да приготвите меню, пълно с изненади от днешните предложения на Габриеле. Менюто е съставено от пица хапки със сметана, телешки бузи и макарони на фурна с фалшив сладолед.

  • 5

    Традиционни вкусотии

    +

    Днес ще направим чудеса с традиционните вкусове в нашата кухня. Менюто е съставено от моркови със запечени кимион и сумак, салата с мандарини, резенчета круши с меласа от грозде и хляб с козе сирене, за десерт - сметанов пудинг с меренг и ягоди.

  • 6

    Вкусни разядки

    +

    В днешното менюто има пюре от магданоз с телешко месо и аншоа, пържени пармезанови топки и пюре от козе сирене.

  • 7

    Местни вкусове

    +

    Днес Габриеле ще направи чудеса в кухнята. В менюто - банички с калмари, лаврак с портокал и лимонов крем за десерт.

  • 8

    Храна за крале

    +

    Днес кухнята на Габриеле ще стане здравословна благодарение на вкусни зеленчуци. Менюто е съставено от салата от краставици с печено червено цвекло, сотирани зеленчуци и корона от печени агнешки котлети.

  • 9

    Плодове, зеленчуци и сирене

    +

    Менюто днес е от желирани червени плодове с пюре от манго и зеленчуков пай с точени кори и парченца месо и сирене.

  • 10

    Изненадващи вкусове от Анадола

    +

    Днес ще се възхитим първо на морските дарове, след това на италианско сирене с вкусовете, идващи от сърцето на Анадола. А менюто е сладки червени чушки, пържени морски дарове, салата с моцарела и билки и сладоледени близалки, потопени в шоколад.

  • 11

    Днес е празник

    +

    Днес е празник. Първо отиваме за риба с рибарска лодка. След това приготвяме чудесно ястие с висококачествено агнешко месо. А накрая ще се потопим във фантазия от захаросани кестени.

  • 12

    Магически щрихи към класически вкусове

    +

    Днес ще се докоснем до класическите вкусове. В менюто - фалшиф бургер, картофени кюфтета с маслинена паста и за десерт портокалово желе с карамфил.

  • 13

    Вкусно и цветно

    +

    Днес в кухнята на Габриеле ще е цветна и пълна с вкусове. Той ще приготви зеленолистна зеленчукова супа, пудинг с червени плодове и ризото.

  • 14

    Вкусови изненади

    +

    Днес в кухнята на Габриеле ще има пай, изключителна супа и великолепни ястия от Далечния Изток. Очаква ви истински празник, както солен, така и сладък.

  • 15

    Интересни рецепти

    +

    Днес Габриеле ще приготви необикновени рецепти, не само практични, но и вкусни. Менюто е съставено от яйце с телешки език, пай със спанак и лук и лимонов сладолед.

  • 16

    Запомнящо се празненство

    +

    Днес Габриеле ще придаде незабравим вкус на класическия италиански десерт панакота, като добави турско кафе. По-късно ще приготви пита с магданоз и младо петле с чесън и зеленчуци.

  • 17

    Изненадай приятелите си

    +

    Днес Габриеле ни представя великолепни ястия, с които ще оберете овациите. Пържени банани със сладолед, оргетен с броколи и картофи и накрая палачинка с червени боровинки и пълнеж от гъби.

  • 18

    Повече отколкото гостите очакват

    +

    Габриеле ще ни покаже как да приготвим разкошна и богата трапеза, когато имаме гости. Забавното и цветно меню е съставено от запечени картофи със сирене халуми, айсберг с яйчен сос и малини и накрая шоколадово брауни.

  • 19

    Вкусове от кухнята на двореца

    +

    Висококачественото агнешко месо, пастърмата от Анадола и сиренето халуми - гордостта на Кипър са звездите в днешните рецепти.

  • 20

    Вкусни закуски

    +

    Днес Габриеле ще ви покаже, че закуските могат да бъдат също толкова вкусни, колкото и основните ястия. Сред вкусотиите, с които може да превърнете интервалите между храненията в неустоими изненади, са солен чийзкейк, люто пиле и ябълков крамбъл.

Рецепти