Храна и огън
Епизоди
1
Епизод 1
+В издирване на корените на американското барбекю Никлас се отправя към Тексас, за да открие какво наистина представлява това място и възможно ли е наистина всичко да се метне на скарата?
2
Епизод 2
+Никлас посещава своя любим кулинарен регион – Баската автономна област – за да разбере какво прави местната храна толкова уникална и да проникне в света на един от най-добрите ресторанти в света.
3
Епизод 3
+Никлас обира лаврите на кулинарна надпревара в Истанбул и открива, че този исторически град има толкова много лица, колкото са разновидностите на кебапа, който се приготвя там.
4
Епизод 4
+Перу е една от най-интересните кулинарни култури в света и Никлас получава разрешение да зарови храна, да пече в глина и да вкуси морско свинче, като самият той става обект на прословутото перуанско любопитство.
5
Епизод 5
+Никлъс посещава съседна Финландия, където открива огромно разнообразие от фантастични продукти и в него пламва непозната досега любов към местната продукция.
6
Епизод 6
+Посещавайки Неапол, родния град на пицата, за който се оказва, че може да предложи много повече от само пица, Никлас се сблъсква с въпроса, съществува ли изобщо предел за онова, което може да се приготви в пещ за пица?