Вкусна седмица

Ориз с пиле по марокански

03:23

Следващо излъчване

 1. Събота 30 октомври от 19:00

  Свръхзаетото семейство Скарф (Е07)

 2. Неделя 31 октомври от 04:15

  Свръхзаетото семейство Скарф (Е07)

 3. Неделя 31 октомври от 19:00

  Семейство Морфю (Е08)

Описание

Във "Вкусна Седмица" Саймън Ривър ще се притече на помощ на 10 семейства, изправени пред абсолютни кулинарни кризи като еднообразно седмично меню, хранене на злояди деца и липса на време. С вдъхновяващи рецепти, които се приготвят бързо и лесно, красиви фотографии и впечатляващи истории за любителите на храната от Микела Киапа – тук в ролята на кулинарна репортерка – “Вкусна седмица“ е едно вкусно кулинарно предаване за добро настроение на цялото семейство.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Семейство Блеър

  +

  Саймън се притичва на помощ на семейство Блеър, като им приготвя ястия, подходящи както за месоядните, така и за вегетарианци, консумиращи риба. Микела Киапа разкрива тайните на агнешкото, салатата и пастата.

 • 2

  Алтернативно неделно печено

  +

  Саймън приготвя ароматна алтернатива на неделното печено, а Микела Киапа проучва защо бирата така успешно конкурира виното.

 • 3

  Спортни деца

  +

  Саймън помага на баща на деца спортисти да им приготви здравословна риба с пържени картофи, коблер с пуешко и палачинки с боровинки, а Микела Киапа извлича максимума от чесъна и аспержите.

 • 4

  Специални вариации

  +

  Санди не знае какво да прави с всичките си билки и подправки и Саймън ѝ се притичва на помощ със специални вариации на патешко, шоколадова торта и севиче с миди.

 • 5

  Семейство Олабоде

  +

  Саймън Римър отговаря на предизвикателството на семейство Олабоде с идеи за чудеса в тенджера, а Микела Киапа се наслаждава на сайдера и разкрива тайните на подправките и различните видове лук.

 • 6

  Три момчета

  +

  Саймън помага на Ейми със семейни рецепти за трите ѝ момчета, включващи корейски пилешки хапки, тако с треска и мексиканска салата и яхния с нахут.

 • 7

  Свръхзаетото семейство Скарф

  +

  Саймън предлага нови идеи на свръхзаетото семейство Скарф в Хънтингдън с говежди стекове, агнешко, салса верде и пилешко с целина.

  Следващо излъчване
  Събота 30 октомври от 19:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Неделя 31 октомври от 04:15
  По 24Kitchen
 • 8

  Семейство Морфю

  +

  Саймън помага на семейство Морфю, състоящо се от седем гладни гърла, като им предлага ястие с пушена риба треска, чили с необикновен ориз и голям шоколадов сладкиш.

  Следващо излъчване
  Неделя 31 октомври от 19:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Понеделник 1 ноември от 04:15
  По 24Kitchen
 • 9

  Самотен родител

  +

  Емили Джоунс трябва да внимава с разходите за храна и затова Саймън Ривър се заема със задачата, предлагайки пилешка пастърма и тарт с петмез.

  Следващо излъчване
  Събота 6 ноември от 19:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Неделя 7 ноември от 04:20
  По 24Kitchen
 • 10

  Семейство Уилкинс

  +

  Саймън забърква гозби за семейство Уилкинс, включващи пушени свински котлети, бургери с изненада и маршмелоу с бисквити.

  Следващо излъчване
  Неделя 7 ноември от 19:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Понеделник 8 ноември от 04:20
  По 24Kitchen

Рецепти