Дона Хей – Коледа

Описание

Дона Хей подготвя уникална Коледа в Австралия. Поредицата представя личния й стил на готвене заедно с много съвети и хитрини, с които да направите празника незабравим.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Сладки празнични подаръци

  +

  Дона показва как да превърнете любимите си сладки лакомства в красиви подаръци. Ще направи лесни сладки с шоколадови парченца, вариант на морковена торта и неустоими шоколадови лакомства. о на празника.

 • 2

  Вкусни и лесни предястия

  +

  Дона показва как да се забавлявате през празничните дни. Бързи предястия, лесна подготовка – целта е да прекарате повече време с близките. Сандвичи с омар, освежаващи напитки, които се превръщат в красиви подаръци и впечатляващи ядливи украси.

 • 3

  Главното събитие

  +

  Дона показва впечатляващи коледни ястия. Тя представя своя прочит на глазираната шунка, уникални зеленчукови блюда и съвети за перфектната печена пуйка. Свеж прочит на класиката или ново празнично ястие, пригответе се за една Коледа без стрес.

 • 4

  Впечатляващи десерти

  +

  Дона приготвя едни от най-впечатляващите си десерти. Трайфъл с невероятни комбинации от аромати, тортата на етажи се превръща в Коледната страна на чудесата, а торта „Павлова“ става великолепна украса за трапезата. Празникът се извисява на ново ниво.

Рецепти