Салата от боб, агнешко с билкова коричка и домати

03:18

Описание

Вижте Изумрудения остров такъв, какъвто не сте го виждали никога досега на това кулинарно пътуване с Донал и кучето му Макс, на което ще обиколим Ирландия, за да открием невероятни хора, красиви места и тайни подправки, които я правят магично място.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Дънгъл

  +

  Присъединете се към Донал Скехан и неговото куче Макс, на едно незабравимо приключение из живописния град Дингъл, графство Кери. Плаването и наблюдението на китове и делфини по време на сафари в морето, събужда апетита.

 • 2

  Западен Корк

  +

  Донал и Макс се отправят към Западен Корк в търсене на кулинарните изкушения, които предлага това графство на бунтовници. Посещава фермата Гъбийн, която е дом на шест поколения млекопроизводители,за да види(и опита)процесът на производство на сирене.

 • 3

  Галуей

  +

  Донал Скехан и верният му кучешки спътник Макс се отправят на запад в търсене на пейзажи, спокойствие и разбира се, вкусната храна, която Галуей предлага.

 • 4

  Уотърфорд

  +

  Донал и вярното му овчарско куче Макс се отправят към източния бряг на Ирландия, в страната на кристалите, викингите и кучешката йога в графство Уотърфорд. Това е едно от най-големите графства в Ирландия.

 • 5

  Бойн Вали

  +

  Донал и Макс се отправят към Древния Изток – земи на митове, легенди и традиции в храненето, но преди това Донал ще се издигне в небесата, за да преодолее страха си от височини в Центъра за приключения Карлингфорд.

 • 6

  Шанън

  +

  Донал и Макс се отправят към централната част на страната, към скритото сърце на Ирландия, на брега на река Шанън. Откъде освен от борда на кораба Емералд Стар, може да започнете пътуването си.

 • 7

  Антрим

  +

  В този епизод единствената посока е нагоре, защото Донал и вярното му овчарско куче ще се отправят на север към графство Антрим. Там се намира оживения град Белфаст и някои от най-впечатляващите гледки на острова.

 • 8

  Дъблин

  +

  Последното приключение от поредицата ще върне Донал и Макс у дома, в красивия Дъблин. Град, изпълнен с традиции, иновации и култура, забавления и кулинарни изкушения.

Рецепти