Печена пуйка

02:37

Следващо излъчване

 1. Четвъртък 25 април от 13:00

  Забързано ежедневие (Е01)

 2. Четвъртък 25 април от 13:30

  Бавен уикенд (Е02)

 3. Четвъртък 25 април от 23:00

  Забързано ежедневие (Е01)

Описание

Както при повечето от нас, животът често крие неподозирани препятствия за Донал. От това да отглежда две малки деца до далечно преместване на цялото семейство. В тази атмосфера и след завръщането си, повече от всякога Донал търси утеха в кухнята.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Забързано ежедневие

  +

  В епизода Донал споделя своите бързи рецепти за делничните дни, които ни идват на помощ постоянно - пилешки шишчета с ориз и зеленчуци, сервирани в семеен стил, зашеметяваща паста със скариди и вкусен рамен.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 25 април от 13:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Четвъртък 25 април от 23:00
  По 24Kitchen
 • 1

  По-лежерно

  +

  Някои дни са предназначени човек да намали ежедневното си темпо и да го кара по-лежерно. Въпреки, че тези дни са рядкост, Донал обича да ги прекарва в кухнята. Затова сега ще видим класически рецепти, с които Донал е израснал.

 • 2

  Бавен уикенд

  +

  Донал споделя три от любимите си "мързеливи" ястия за уикенда - бавно готвено къри пиле с масло, печена свинска плешка, а за финал - вкусен меренг.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 25 април от 13:30
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Четвъртък 25 април от 23:30
  По 24Kitchen
 • 2

  Уикенд пир

  +

  Донал обожава да прекарва дълги мързеливи обеди и вечери със семейство и приятели. Тогава той приготвя по-специални рецепти за свещенните събота и неделя. Когато е нужно да се създаде атмосфера на истински пир на масата.

 • 3

  Класики на открито

  +

  Донал готви на открито, за да ни покаже как да приготвим някои от любимите си ястия на огън - сочни говежди ребра по корейски, агнешко с хариса на скара и банани "Фостър".

  Следващо излъчване
  Четвъртък 2 май от 13:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Четвъртък 2 май от 23:00
  По 24Kitchen
 • 3

  Бързи компромиси

  +

  Когато сме имали дълъг и натоварен ден, често нямаме желание за готвене. В такива моменти повечето от нас минават на автопилот и резултатът невинаги е най-добрия. Затова в натоварените дни са нужни бързи ястия без компромиси с вкуса.

 • 4

  Вечеря за всеки ден

  +

  Донал ще приготви ястия за вечеря за всеки ден, като терияки сьомга с ориз и зеленчуци, паста с кюфтенца от мляно месо и печена на фурна пилешка шаурма с плоски хлебчета.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 2 май от 13:30
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Четвъртък 2 май от 23:30
  По 24Kitchen
 • 4

  Да празнуваме просто така

  +

  През изминалата година Донал се опитваше да отпразнува всяка малка победа, без значение дали ще бъде добра новина от семейството, или нещо, което той е постигнал.

 • 5

  Чудеса в един съд

  +

  Донал се фокусира върху вкусни семейни ястия, които могат да бъдат приготвени в един съд. В днешното меню ще видим марокански кюфтета с подправки и семпла пилешка яхния с кнедли.

 • 5

  Пазачи на кухнята

  +

  Това са най-изпитаните бързи рецепти на Донал, които той може да приготви със затворени очи и все още ги обича, както първият път, когато ги е сготвил. Тези рецепти са проучени и изчистени до съвършенство.

 • 6

  +

  Донал споделя рецепти, които да отговарят на всяко натоварено домакинство. Той ни дава идеи за лесни ястия, трикове в кухнята и някои съвети - всичко, на което разчита, когато готви у дома.

 • 6

  Неделен вечерен комфорт

  +

  Неделната почивка може да се окаже предизвикателство, когато уикендът е бил изморителен или не знаеш какво те очаква през седмицата. Тези рецепти са именно за такива вечери, когато е нужен лесен комфорт.

 • 7

  Храна за забавление

  +

  Сгряващи подправки, лепкави глазури, огън в камината, греян ябълков сок - това са само част от вкусовете в този епизод, изпълнен с празнично настроение.

 • 7

  Раздвижване през уикенда

  +

  Повечето от нас имат своите регулярни рецепти, които правят почти всяка седмица със затворени очи. В този епизод Донал иска да раздвижи вашия уикенд рецептурник с някои отлични вдъхновяващи вечери.

 • 8

  Дълъг уикенд

  +

  Ще видите една автетентична колекция от рецепти, които ще ви преведат вкусно през почивните дни! От мързеливи идеи за съботен и неделен брънч до главното удоволствие - задоволяващия всяка публика пай с пресен лайм.

 • 9

  Засядане

  +

  Донал е голям привърженик на начина на живот, в който оценяваш храната. С две малки деца е трудно да бъдеш кралят на кухнята всяка вечер, особено когато краят на седмицата наближава и нямаш енергия.

 • 10

  Традиционна семейна Коледа

  +

  Всяка година Донал трябва да планира семейното коледно меню, като се опитва да измисли нещо различно и предизвикателно. Това беше докато не реши, че тази година ще се придържа към семейните рецепти, които всички обичат.

Рецепти