Печена пуйка

02:37

Описание

Както при повечето от нас, животът често крие неподозирани препятствия за Донал. От това да отглежда две малки деца до далечно преместване на цялото семейство. В тази атмосфера и след завръщането си, повече от всякога Донал търси утеха в кухнята.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  По-лежерно

  +

  Някои дни са предназначени човек да намали ежедневното си темпо и да го кара по-лежерно. Въпреки, че тези дни са рядкост, Донал обича да ги прекарва в кухнята. Затова сега ще видим класически рецепти, с които Донал е израснал.

 • 2

  Уикенд пир

  +

  Донал обожава да прекарва дълги мързеливи обеди и вечери със семейство и приятели. Тогава той приготвя по-специални рецепти за свещенните събота и неделя. Когато е нужно да се създаде атмосфера на истински пир на масата.

 • 3

  Бързи компромиси

  +

  Когато сме имали дълъг и натоварен ден, често нямаме желание за готвене. В такива моменти повечето от нас минават на автопилот и резултатът невинаги е най-добрия. Затова в натоварените дни са нужни бързи ястия без компромиси с вкуса.

 • 4

  Да празнуваме просто така

  +

  През изминалата година Донал се опитваше да отпразнува всяка малка победа, без значение дали ще бъде добра новина от семейството, или нещо, което той е постигнал.

 • 5

  Пазачи на кухнята

  +

  Това са най-изпитаните бързи рецепти на Донал, които той може да приготви със затворени очи и все още ги обича, както първият път, когато ги е сготвил. Тези рецепти са проучени и изчистени до съвършенство.

 • 6

  Неделен вечерен комфорт

  +

  Неделната почивка може да се окаже предизвикателство, когато уикендът е бил изморителен или не знаеш какво те очаква през седмицата. Тези рецепти са именно за такива вечери, когато е нужен лесен комфорт.

 • 7

  Раздвижване през уикенда

  +

  Повечето от нас имат своите регулярни рецепти, които правят почти всяка седмица със затворени очи. В този епизод Донал иска да раздвижи вашия уикенд рецептурник с някои отлични вдъхновяващи вечери.

 • 8

  Дълъг уикенд

  +

  Ще видите една автетентична колекция от рецепти, които ще ви преведат вкусно през почивните дни! От мързеливи идеи за съботен и неделен брънч до главното удоволствие - задоволяващия всяка публика пай с пресен лайм.

 • 9

  Засядане

  +

  Донал е голям привърженик на начина на живот, в който оценяваш храната. С две малки деца е трудно да бъдеш кралят на кухнята всяка вечер, особено когато краят на седмицата наближава и нямаш енергия.

 • 10

  Традиционна семейна Коледа

  +

  Всяка година Донал трябва да планира семейното коледно меню, като се опитва да измисли нещо различно и предизвикателно. Това беше докато не реши, че тази година ще се придържа към семейните рецепти, които всички обичат.

Рецепти