Азиатското приключение за печива на Донал
Френски тост по хонгконгски
02:40Клипове
Епизоди
1
Хонгконг първа част
+Донал е в Хонгконг, където британското присъствие може да се види навсякъде, както и азиатските му корени. За начало на своето пътешествие, Донал ще посети една от най-старите пекарни в града.
2
Хонгконг втора част
+Донал продължава пътешествието си в Хонгконг, опитвайки местния специалитет – сладка и вкусна яйчена гофрета, преди да приготви вкусно пилешко бао.
3
Сингапур първа част
+Донал Скиан заминава за забързания Сингапур, където уличната храна е изключително популярна. Той ще опита роти от сергия на пазара, както и пухкава зелена торта с пандан.
4
Сингапур втора част
+Донал продължава да е в Сингапур и ще опита популярната кифличка на конци и ще опита да приготви бестселъра на местните пекарни – торта с мартини от личи.
5
Мелака
+Донал продължава да е в Сингапур и ще опита популярната кифличка на конци и ще опита да приготви бестселъра на местните пекарни – торта с мартини от личи.
6
Токио
+Донал Скиан е в Токио, където ще потърси скритото бижу – чайната „Косоан“.
7
Токио 2
+В японския мегаполис Токио, Донал опитва приготвените пред него традиционни палачинки монджаяки със зеленчици и пшенично тесто. Участва в майсторски клас по висококачествено печене, където научава тайните на перфектния японски сладкиш.
8
Макао
+Донал предприема драматично пътуване с ферибот през Перлената делта - от Хонконг до Макао. В миналото португалско пристанище от 16-ти век, днес Макао е автономна територия в Китай, която създава невероятна обстановка по отношение на
9
Корея 2
+Донал посещава квартал Йонсан Гу в Сеул, където открива кафенето “Обаятелния пингвин”, управлявано от София Ю, която пече торти в европейски стил с корейски привкус, пример за това е шифонената торта с мандарини.
10
Корея 1
+В Сеул Донал посещава пазара Мангвон с телевизионния готвач Уонил Лий, за да се запознае с историята на корейското пекарство. Намира и много нови предприятия за производство на торти, хляб и сладки, които са изключително ентусиазирани.