Тост с кая, полусварени яйца и хайнанско кафе

03:50

Описание

В новата поредица "Вкусове от..." Адам Лайо е в Сингапур, пътувайки из цялата страна, за да представи най-добрите вкусове, които тази островна държава може да предложи.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Епизод 1

  +

  В първия епизод Адам Лайо разкрива предизвикателството, което си е поставил, докато е в Сингапур: той ще бъде домакин на банкетна вечеря и ще готви за някои от най-добрите кулинарни експерти в страната.

 • 2

  Епизод 2

  +

  В този епизод подготовката за голямата банкетна вечеря на Адам продължава, докато той търси вдъхновение за месни ястия, пробвайки любима малайска яхния с говеждо месо и популярна китайска закуска, наречена bak kwa.

 • 3

  Епизод 3

  +

  Подготовката за голямата вечеря на Адам продължава, както и търсенето на още идеи за местно ястие. Адам се запознава с доайена на перанаканската кухня Вайълет Ун, както и с австралийски готвач, който приготвя истинска буря в своя ресторант Burnt Ends.

 • 4

  Епизод 4

  +

  В този епизод, вдъхновен от морските дарове, мисията на Адам Лайо за организиране на голяма банкетна вечеря продължава с незабравимо изживяване в ресторанта Waku Ghin на Тецуя Вакуда и типичното сингапурско ястие раци с чили.

 • 5

  Епизод 5

  +

  Адам продължава търсенето на вдъхновение за ястие с морски дарове за своята банкетна вечеря „Поздрав към Сингапур“, като пробва всичко – от скат със самбал, скариди с мюсли и рибена глава с къри в местен Лакса ресторант.

 • 6

  Епизод 6

  +

  Подготовката за банкетната вечеря на Адам Лайо продължава докато той издирва най-добрите местни зеленчукови ястия. От традиционните хайнански бутери с къри до легендарната морковена торта, приготвена с бели репички.

 • 7

  Епизод 7

  +

  В стремежа си да намери най-добрите продукти за своята банкетна вечеря, Адам Лайо посещава колоритен пазар за плодове и зеленчуци в Гейланг и ресторант със звезда Мишлен, който прави необикновени неща с иначе скромните домати.

 • 8

  Епизод 8

  +

  В този предпоследен епизод Адам Лайо потегля в търсене на най-добрите десерти в Сингапур и с удоволствие открива, че сингапурците споделят толкова страст към сладките лакомства, колкото и към техните солени ястия.

 • 9

  Епизод 9

  +

  В този последен епизод Адам Лайо въплъщава всяка гледка, звук и вкус, които е изпитал през последните няколко седмици в Сингапур, във впечатляващ банкет от пет ястия за някои изтъкнати гости в хотел Fullerton Bay.

Рецепти