Тост с кая, полусварени яйца и хайнанско кафе

03:50

Следващо излъчване

  1. Понеделник 4 ноември от 21:00

    Епизод 4 (Е04)

  2. Понеделник 4 ноември от 21:30

    Епизод 5 (Е05)

  3. Вторник 5 ноември от 01:55

    Епизод 4 (Е04)

Описание

В новата поредица "Вкусове от..." Адам Лайо е в Сингапур, пътувайки из цялата страна, за да представи най-добрите вкусове, които тази островна държава може да предложи.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
  • 1

    Епизод 1

    +

    В първия епизод Адам Лайо разкрива предизвикателството, което си е поставил, докато е в Сингапур: той ще бъде домакин на банкетна вечеря и ще готви за някои от най-добрите кулинарни експерти в страната.

  • 2

    Епизод 2

    +

    В този епизод подготовката за голямата банкетна вечеря на Адам продължава, докато той търси вдъхновение за месни ястия, пробвайки любима малайска яхния с говеждо месо и популярна китайска закуска, наречена bak kwa.

  • 3

    Епизод 3

    +

    Подготовката за голямата вечеря на Адам продължава, както и търсенето на още идеи за местно ястие. Адам се запознава с доайена на перанаканската кухня Вайълет Ун, както и с австралийски готвач, който приготвя истинска буря в своя ресторант Burnt Ends.

  • 4

    Епизод 4

    +

    В този епизод, вдъхновен от морските дарове, мисията на Адам Лайо за организиране на голяма банкетна вечеря продължава с незабравимо изживяване в ресторанта Waku Ghin на Тецуя Вакуда и типичното сингапурско ястие раци с чили.

    Следващо излъчване
    Понеделник 4 ноември от 21:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Вторник 5 ноември от 01:55
    По 24Kitchen
  • 5

    Епизод 5

    +

    Адам продължава търсенето на вдъхновение за ястие с морски дарове за своята банкетна вечеря „Поздрав към Сингапур“, като пробва всичко – от скат със самбал, скариди с мюсли и рибена глава с къри в местен Лакса ресторант.

    Следващо излъчване
    Понеделник 4 ноември от 21:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Вторник 5 ноември от 02:25
    По 24Kitchen
  • 6

    Епизод 6

    +

    Подготовката за банкетната вечеря на Адам Лайо продължава докато той издирва най-добрите местни зеленчукови ястия. От традиционните хайнански бутери с къри до легендарната морковена торта, приготвена с бели репички.

    Следващо излъчване
    Вторник 5 ноември от 21:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Сряда 6 ноември от 01:55
    По 24Kitchen
  • 7

    Епизод 7

    +

    В стремежа си да намери най-добрите продукти за своята банкетна вечеря, Адам Лайо посещава колоритен пазар за плодове и зеленчуци в Гейланг и ресторант със звезда Мишлен, който прави необикновени неща с иначе скромните домати.

    Следващо излъчване
    Вторник 5 ноември от 21:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Сряда 6 ноември от 02:25
    По 24Kitchen
  • 8

    Епизод 8

    +

    В този предпоследен епизод Адам Лайо потегля в търсене на най-добрите десерти в Сингапур и с удоволствие открива, че сингапурците споделят толкова страст към сладките лакомства, колкото и към техните солени ястия.

    Следващо излъчване
    Сряда 6 ноември от 21:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Четвъртък 7 ноември от 01:55
    По 24Kitchen
  • 9

    Епизод 9

    +

    В този последен епизод Адам Лайо въплъщава всяка гледка, звук и вкус, които е изпитал през последните няколко седмици в Сингапур, във впечатляващ банкет от пет ястия за някои изтъкнати гости в хотел Fullerton Bay.

    Следващо излъчване
    Сряда 6 ноември от 21:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Четвъртък 7 ноември от 02:25
    По 24Kitchen

Рецепти