Фермерски магазин в Котсуолд

Следващо излъчване

 1. Сряда 22 май от 13:00

  Епизод 2 (Е02)

 2. Сряда 22 май от 23:00

  Епизод 2 (Е02)

 3. Събота 25 май от 21:00

  Епизод 2 (Е02)

Описание

Сгушен сред зелените хълмове на Южна Англия се намира емблематичният „Глостър Сървисис“, управляван от семейството зад емблематичния „Тибей Сървисес“. Прочутият магазин осигурява работа, обучение и кариера за цял живот на хората, живеещи в близост.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Епизод 1

  +

  В първия епизод ще посетим фермата на Джонатан Кръмп в Глостършир - единственият производител на сирене в света, използващ мляко от рядката порода крави Глостър. После се запознаваме с Том Оливър, който произвежда сайдер във фермата си в Херефордшър.

 • 2

  Епизод 2

  +

  Английското вино се произвежда в Котсуолд още от римско време. Изкупвачът Алекс и мениджърът Нуно пътуват до винарната Страуд Уудчестър, обмисляйки производството на специално пенливо вино „Котсуолд класик“ за рафтовете на фермерския магазин.

  Следващо излъчване
  Сряда 22 май от 13:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Сряда 22 май от 23:00
  По 24Kitchen
 • 3

  Епизод 3

  +

  Срещаме се с Бини, която снабдява фермерския магазин с вкусни готови кърита. "Глостър Сървисис" се управлява от групата West Moreland, ръководена от Сара Дънинг, която ще ни разкаже как се е появил зашеметяващият грандиозен дизайн на магазина.

  Следващо излъчване
  Сряда 29 май от 13:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Сряда 29 май от 23:00
  По 24Kitchen
 • 4

  Епизод 4

  +

  Тази седмица фирмата търси да разшири асортимента си с вегански сладкиши. Ще посетим и малко стопанство, произвеждащо невероятните 2000 колбаса на седмица за Gloucester Services, а фирменият пекар Ети ще изпробва нова рецептата за ябълков кекс.

  Следващо излъчване
  Сряда 5 юни от 13:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Сряда 5 юни от 23:00
  По 24Kitchen
 • 5

  Епизод 5

  +

  Тази седмица месарят Дейв ще инспектира дали добитъкът отговаря на високите стандарти на фермерския магазин. Визуалният експерт Катрин отговаря за зашеметяващите витрини на магазина и този път тя ще ни демонстрира как ще отбележи сезона на тиквата.

 • 6

  Епизод 6

  +

  Закупчикът на бира Джейн иска да научи защо малцът в района прави местните напитки така специални. Закупчикът Алекс съхранява местно произведеното козе сирене Cerney Ash, а служителката Надя предлага на фирмата собствена гама от копринени шалове.