BBC Studios, 2021
Готви умно, хаби малко с Пру и Рупи

Описание

Кулинарна легенда и кралица на остатъците Пру Лийт обединява сили с експерта по храните д-р Рупи Ауйла, за да помогне на семействата да се справят с хранителните отпадъци и да спестят пари.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Семейство Паршъл

  +

  Дейвид и Надя са в затруднение. Големите им сметки за храна и алергиите на синовете им правят времето за хранене предизвикателство и създават много отпадъци. Ще може ли планът за храна на Пру и Рупи за спестяване на време и пари да помогне?

 • 2

  Семейство Уебстър-Холмс

  +

  Даниел иска да приготви питателни ястия за двете си момичета, но често прибягва до храна за вкъщи и замразена храна, което води до отпадъци. Ще й хареса ли планът за хранене на Пру и Рупи, който ще й помогне да готви веднъж за цяла седмица?

 • 3

  Семейство Томпсън

  +

  Вики и Уейн имат навика да готвят резервно вечерно ястие за своите придирчиви деца, което кара сметките им за пазаруване наред с отпадъците от храна да нараснат до небето. Ще харесат ли децата им това, което Пру и Рупи са планирали?

 • 4

  Семейство Арора-Ананд

  +

  Прити и Санджив се борят със забързания си работен живот и многократните нужди на децата си от храна, което причинява спираловидно нарастващи сметки за храна и отпадъци. Може ли планът на Пру и Рупи да погъделичка вкусовите рецептори на всички?