Описание
Главният готвач Чък Хюз жадува за почивка от ежедневието си. Така че той се отправя към Мексико и пътува из страната с открит джип, търсейки кулинарни приключения. Изкачва вулкан, работи на смяна на щанд за тако и влиза в ринг по борба.
Главният готвач Чък Хюз жадува за почивка от ежедневието си. Така че той се отправя към Мексико и пътува из страната с открит джип, търсейки кулинарни приключения. Изкачва вулкан, работи на смяна на щанд за тако и влиза в ринг по борба.
Чък Хюз пристига в Кабо Сан Лукас, където прави апетитен омлет от омари и след това се отправя към океана на дълбоководен риболов.
Чък Хюз се възползва максимално от времето си в един от най-готините градове в Мексико. Той забива зъби в прочутата за града торта ахогада и сандвичи със свинско месо, буквално удавени в чили сос.
В град Лорето Чък Хюз разбира какво има в известните рибни тако на Ел Рей Дел Тако, научава се да прави сирене Ранчеро и вид говеждо месо с някои мексикански каубои, преди да се гмурне за шоколадови миди.
В Юкатан Чък Хюз прави своя собствена бутилка безумно лют сос, използвайки прясно набрани чушки хабанеро, изкарва бърз курс по кухня на маите и се изправя се пред страха си от височини.
Хиляди хора идват в град Хуаманла само за една нощ, за да видят улиците, превърнати в килим от цветя, дълъг почти 8 км. В навечерието на голямото събитие, Чък Хюз се опитва да направи свой собствен сладолед.
Чък Хюз пристига в Оахака и се запътва направо към най-популярния щанд за тлаюда в града, където сервират мексиканския еквивалент на пица до късно през нощта.
В Пуебла Чък Хюз се среща със собственика на местен щанд за сок, който го кани на разходка с АТВ-та до близкия вулкан. Там те помагат на собственик на щанд за тако да направи кесадия с диви гъби.
Мексико Сити е дом на... ами, почти всичко! Чък пробва тако ал пастор - вкусни свински такоси, и се запознава с Индио Рейес, известен татуист, който ще разкрие своя план за най-новата татуировка на Чък.