Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Валънтайн Уорнър

Валънтайн Уорнър

Валънтайн Уорнър

Преди да започне да работи по лондонските ресторанти за майстор-готвачи като Аластер Литъл и Роуз Карарини, Валънтайн Уорнър е рисувал портрети. По-късно той създава своя кетъринг фирма, но и до днес запазва страстта си да е сред природата, да ходи на лов и риболов.

Първото телевизионно предаване на Валънтайн „What to Eat Now“ /“Какво да ядем сега“/ излиза в ефир през 2008 г и представя ястия с есенни продукти. Вторият сезон на предаването е посветено на летните продукти. И към двата сезона на предаването Валънтайн издава и книга. През 2011 г. Валънтайн представя новото си предаване „Valentine Warner: Coast to Coast“ /“Валънтайн Уорнър: От бряг до бряг“/по Good Food Channel, в което той пътува из цяла Англия и лови риба, а след това я приготвя. Следват още няколко предавания, както и участия като съдия в различни телевизионни формати. Тази година в ефир излязоха две нови предавания – „Първо рибата, после тигана“ и „Валънтайн Уорнър – Дивото зове“.

Валънтайн списва рубрика в две списания и пише за много други периодични издания.

Като страстен готвач Валънтайн вярва, че истинското познаване на продуктите, на техния състав и произход, е точно толкова важно, колкото и самото готвене.

От пролетта на 2013 г. Валънтайн има нов уебсайт -www.valentinewarner.com