Валънтайн и Нейтън

Валънтайн и Нейтън

Биография

Преди да започне да работи по лондонските ресторанти за майстор-готвачи като Аластер Литъл и Роуз Карарини, Валънтайн Уорнър е рисувал портрети. По-късно той създава своя кетъринг фирма, но запазва страстта си да е сред природата, да ходи на лов и риболов, и до днес.
Първото телевизионно предаване на Валънтайн „What to Eat Now“ /Какво да ядем сега/ излиза в ефир през 2008 г . Оттогава Валънтайн участва в телевизионни предавания, пише книги и има рубрики в различни списания.
Като страстен готвач Валънтайн вярва, че истинското познаване на продуктите, на техния състав и произход, е точно толкова важно, колкото и самото готвене.
От пролетта на 2013 г. Валънтайн има нов уебсайт - www.valentinewarner.com

Нейтън Аутроу започва да готви още като дете, заедно с баща си, който е професионален готвач. Професионалният път на Нейтън го отвежда в едни от най-добрите ресторанти във Великобритания. Но през 1998 г. той се установява в Падстоу, където работи заедно с Рик Стейн. Там, поради любовта си към Корнуел и към риболова, той решава да отвори първия си ресторант близо до Рок, през 2003 г. На 25-годишна възраст Нейтън печели първата си звезда „Мишлен“.
Нейтън участва в редица телевизионни и радио програми, където се чуства в свои води. Благодарение на непринудения си стил, ентусиазма, знанията и искрената си страст към рибите и морската храна, той е любимец на зрителите.
Днес Нейтън има четири ресторанта и две звезди „Мишлен“.

Рецепти