Сарит и Итамар

Сарит и Итамар

Биография

Сарит Пакер и Итамар Срулович се срещат, работейки в италиански ресторант в Тел Авив преди 12 години.

Сарит започва да готви и да пече сладкиши още на 5-годишна възраст. Родителите и са англичани, но емигрират в Израел преди 42 години, за да израснат децата им като истински евреи. Сарит се учи в кухнята на Крис Галвин в ресторантите „Butlers Wharf“ и “Orrery” , а след това работи като майстор-сладкар в “Ottolenghi” и “Nopi”.

Итамар е роден и израснал в Йерусалим. Работил е в Oxo Tower, а след това става главен готвач в ресторант „Ottolenghi“ в Нотинг Хил.

Първата книга на Сарит и Итамар излиза през 2014 г, а втората предстои да се появи на пазара през юли 2015 г.

Рецепти