Роберта Пание

Роберта Пание

Роберта Пание /родена през 1979 г/ е родена в Амстердам, но има италиански корени. Благодарение на майка си, още като малка, тя проявява афинитет към италианската кухня. Роберта учи „Европеистика“ и паралелно с това работи в туристическата индустрия. Като кулинар има изяви в интернет медии. Роберта е почитател на италианската традиция – хранене с приятели и семейство на дълга маса, отрупана с храна. Тя смята, че топлината в семейството, децата и приятелите ни правят щастливи и ни карат да се усмихваме. За Роберта готвенето е забавно, креативно, отпускащо и разкрепостяващо. Роберта не престава да се изненадва от храната и храненето, от това, което природата ни предлага. На зрителите на „Лесни рецепти“ тя иска да покаже лекотата на италианската кухня и да ги вдъхнови по-често да бъдат със семейството си, вкъщи, където на печката винаги къкри нещо.

  • Тостада със сьомгаРецепти
    Тостада със сьомга

    1. Отрстранете листата и твърдата част на царевиците. Разержете ги на две и ги подредете в единия край на тавичка. До тях поставете почистения, измит и нарязан на парчета стрък праз. Разрежете на...

  • Хрупкаво пилешко филе със салата от червено цвеклоРецепти
    Хрупкаво пилешко филе със салата от червено цвекло

    1. За коричката нарежете на кубчета хляба и го сложете в блендер. Добавете листенцата риган и мащерка и овкусете със сол и черен пипер. Добавете мекото масло и пасирайте всичко.2. Разрежете всяко...

  • Италиански кюфтета с киноаРецепти
    Италиански кюфтета с киноа

    1. Сварете киноата според указанията на пакета, като добавите във водата 2 цели стръка риган. Сварената киноа овкусете със сол, черен пипер и зехтин2. За кюфтетата сложете в купа каймата, нарязан...

  • Ризото със скаридиРецепти
    Ризото със скариди

    1. Поставете водата в тенджера и я оставете да заври. Добавете кубчето бульон и разбъркайте до пълното му разтваряне.2. Обелете и нарежете лука на много ситно. Почистете стръка селъри и нарежете и нег...