Принс ван ден Берг

Принс ван ден Берг

Принс ван ден Берг /родена 1984 г/ има 14 награди по плуване и учи международни отношения в Хага и Валенсия. Принс е ангажирана с инициативата „Проект за яденето!“, която има за цел да информира младите хора относно различни факти за храната и храненето така, че те да могат да правят своя информиран избор. Принс има собствен сайт, с който също участва в младежкото движение за по-здравословно хранене.

Принс носи готварски гени, баща и е бил готвач на петролен танкер. Тя си спомня с чуство на гордост как като малко момиче е ставала с баща си рано сутринта, за да пекат хляб за екипажа.

Принс смята, че здравословният начин на живот е заложен в нас по рождение. Тялото е нашият храм и би трябвало да се отнасяме по този начин към него. Според нея децата трябва да бъдат възпитавани и обучавани да се хранят здравословно.

Посланието и към зрителите на „Лесни рецепти“ е да готвят с усмивка и да се хранят с уважение.

  • Паста с мек рибен сосРецепти
    Паста с мек рибен сос

    1. Сварете талятелите според указанията на пакета.2. Направете запръжка като разтопите маслото в тенджера и изсипете брашното в него. Бъркайте енергично докато брашното стане на топче. Добавете студен...

  • ЗадушеноРецепти
    Задушено

    1. Вземете телешко или говеждо месо от плешка. Нарежете го на парчета и ги сложете в купа. Поръсете ги с брашното и ги оваляйте хубаво в него. 2. Нарежете лука и чесъна. Запържете ги до прозрачност в...

  • Пакетите на ПопайРецепти
    Пакетите на Попай

    1. Извадете тестото от хладилника.2. Нарежете бекона на кубчета и го запържете за 5 минути в тиган с малко мазнина. 3. Измийте и нарежете на ситно спанака. Нарежете на ситно и чесъна.  В купа см...

  • Свински бут в сладко-кисел сос с оризРецепти
    Свински бут в сладко-кисел сос с ориз

    1. Сварете ориза за 8 минути с малко сол и черен пипер.2. Нарежете месото на тънки ивици и го запържете в тиган с малко мазнина за 6 минути, като го разбърквате непрекъснато. Извадете месото в чиния.3...