Принс ван ден Берг

Принс ван ден Берг

Принс ван ден Берг /родена 1984 г/ има 14 награди по плуване и учи международни отношения в Хага и Валенсия. Принс е ангажирана с инициативата „Проект за яденето!“, която има за цел да информира младите хора относно различни факти за храната и храненето така, че те да могат да правят своя информиран избор. Принс има собствен сайт, с който също участва в младежкото движение за по-здравословно хранене.

Принс носи готварски гени, баща и е бил готвач на петролен танкер. Тя си спомня с чуство на гордост как като малко момиче е ставала с баща си рано сутринта, за да пекат хляб за екипажа.

Принс смята, че здравословният начин на живот е заложен в нас по рождение. Тялото е нашият храм и би трябвало да се отнасяме по този начин към него. Според нея децата трябва да бъдат възпитавани и обучавани да се хранят здравословно.

Посланието и към зрителите на „Лесни рецепти“ е да готвят с усмивка и да се хранят с уважение.

  • Ризото с фенелРецепти
    Ризото с фенел

    1. Разрежете всяка глава фенел на две и изрежете твърдата и част. Останалото нарежете и го сложете в тиган с 1-2 с.л. зехтинв него. Добавете нарязания на ситно чесън и разбъркайте. Овкусете със сол и...

  • Пилешки пилафРецепти
    Пилешки пилаф

    1. Сипете ориза в тенджера и го залейте с вода в съотношение 1:3. Варете ориза докато оризът абсорбира водата. След това го оставете 15 минути захлупен.2. Нарежете пилешкото месо на парчета. Поръсете...

  • Риба с броколи и масло с копърРецепти
    Риба с броколи и масло с копър

    1. Обелете и нарежете картофите на четвъртинки. Варете ги 15 минути в тенджера с подсолена вода.2. Измийте почистената пъстърва и я подсушете. Нарежете лимоните на кръгчета и поставете по 3-4 кръгчета...

  • Оранжево ризото с пуйкаРецепти
    Оранжево ризото с пуйка

    1. Разтворете кубчетата във водата и оставете бульона да заври.2. Обелете и нарежете тиквата на кубчета по 1 см. Сложете ги в плоска тава, постлана с хартия за печене. Поръсете тиквата със сол и олио....