Ненад Великович

Ненад Великович

Казвам се Ненад Великович, роден съм и живея в Белград.
Този град ми даде възможността да работя и да се наслаждавам на това, което най-много обичам. А то е ГОТВЕНЕТО.

Свободното си време гледам да прекарвам по най-добрия възможен начин. Обожавам баскетбола. От време на време се събираме приятели и колеги и играем трима срещу трима.

Това, което най-много ме изпълва, са разходките из центъра и особено в парка Калемегдан. Изгледът към устието на двете реки е нещо, което трябва да се усети и преживее, особено от гостите от чужбина.

Когато става въпрос за нощния живот, клубовете са моето място, защото обичам да танцувам, да пея, бийт бокс… drum and bass… Това, което слушах преди 10 години, остава в мен и до днес.

Живеем във време, когато нямаме време за готвене, много хора предпочитат бързата храна. Мисля, че това не е правилно. Трябва да се върнем към здравословните навици и пълноценната храна, защото тя ни кара да се усещаме по-здрави, по-жизнени и пълни с енергия.

Здравословната храна е изключително важна, затова грабвайте черпаците и тиганите, пуснете 24KITCHEN и гответе с нас.
  • Бутер тестоРецепти
    Бутер тесто

    1. За да направите многолистно тесто, сипете брашното в купа или на плота и нправете кладенче в него. В кладенчето сипете захарта, солта и топлата вода. Постепенно омесете гладко тесто. Месете поне 5-...

  • Бургери по мой начинРецепти
    Бургери по мой начин

    1. Използвайте прясна, ситно смляна кайма от телешко месо. Сложете я в купа и към нея добавете нарязаните на ситно кисели краставички и лук, кетчупа, горчицата и сос "Уорчестър". Овкусете с малко сол...

  • Чили каймаРецепти
    Чили кайма

    1. Сложете предварително смляната кайма в купа и я овкусете със сол и къри. Омесете каймата добре с ръце и оформете кръгли кюфтенца, около 1 см големи.2. Загрейте 2 с.л. олио в тиган и изпържете кюфте...

  • Тесто за пицаРецепти
    Тесто за пица

    1. Пресейте брашното направо върху плота, поръсете го със сол и направете кладенче в него. 2. В купа сипете сухата мая и захарта и ги залейте с топла вода. Щом сместа шупне, сипете я в кладенчето, зае...