Мунир Тоуб

Мунир Тоуб

Биография

Мунир Тоуб /роден през 1978 г./ е работил в няколко ресторанта в южната част на Холандия.

Мунир винаги е знаел как иска да се развива професионално, което включва и желанието му да предава знанията си на млади талантливи хора. След като получава дипломата си за учител, той започва да преподава в Регионалния професионален център /ROC/в Айндховен.

Идолът на Мунир в готвенето е майка му. Когато започва да помага на майка си в кухнята, той разбира, че иска да усъвършенства тези си умения. „Малко работа в кухнята може да ти донесе голямо удовлетворение. Още като малък видях, че добре приготвената храна може да направи хората щастливи.“

Мунир израства с арабската кухня. И желанието му е да вдъхновява зрителите на „Лесни рецепти“ да готвят. Мунир е убеден, че всеки би успял да приготви нещо наистина вкусно със съставките и със знанията, с които разполага, стига да вложи цялата си любов и страст в готвенето.

Съветът на Мунир е да включвате децата си в процеса на пазаруване и приготвяне на храната. Поставяйте им задачи и така те ще се чустват полезни, а и няма да са недоволни от предложената им храна. Мунир казва, че винаги ще помни чуството на удовлетвореност, което е изпитвал като дете, помагайки на майка си в кухнята.

Рецепти