
Кирстен Тиболс
Кирстен също така е автор на две кулинарни книги, редовен сътрудник на кулинарни издания и има много телевизионни участия, включително и в „Мастършеф“ Австралия.
Кирстен често е наричана „кралицата на шоколада“ благодарение на невероятните си умения при работа с шоколад и на преподавателската си дейност в тази област.
Кулинарната кариера на Кирстен започва на полуостров Морнингтън и продължава с много обучения по сладкарство и шоколатиерство в Европа. Специалитет на Кирстен са и макароните, затова тя често споделя знанията и уменията си за приготвянето им пред професионални готвачи на различни кулинарни форуми.
РецептиШоколадови лебеди
1. Темперирайте белия шоколад, като го начупите на парченца и го поставите в пластмасова купа. Поставете купата в микровълнова фурна за 30 секунди или докато 50% от шоколада е разтопен, а останалият в...
РецептиТартове с шоколадово-кафеен фъдж
1. За тестото сипете нарязаното на парченца меко масло и захарта в голяма купа. Добавете брашното, солта и содата. Разбъркайте с помощта на миксер, с приставка за тесто. Щом се оформи тесто, пресипете...
РецептиШоколадово-карамелени квадрати с орехи пекан
1. За захаросаните орехи сипете водата и захарта в тенджерка и ги загрейте докато захарта се разтопи. Добавете нарязаните на едро орехи пекан и разбъркайте добре. Оставете орехите да къкрят в сиропа в...
РецептиЛесна шоколадова паста за моделиране
1. Тази шоколадова паста за моделиране може да се направи и с бял, и с млечен шоколад. Може да използвате шоколадов чипс или да нарежете фино шоколада. 2. Сложете нарязания шоколад в кухненски робот...