
Кирстен Тиболс
Кирстен също така е автор на две кулинарни книги, редовен сътрудник на кулинарни издания и има много телевизионни участия, включително и в „Мастършеф“ Австралия.
Кирстен често е наричана „кралицата на шоколада“ благодарение на невероятните си умения при работа с шоколад и на преподавателската си дейност в тази област.
Кулинарната кариера на Кирстен започва на полуостров Морнингтън и продължава с много обучения по сладкарство и шоколатиерство в Европа. Специалитет на Кирстен са и макароните, затова тя често споделя знанията и уменията си за приготвянето им пред професионални готвачи на различни кулинарни форуми.
Рецепти РецептиШоколадови пера
1. Начупете шоколада на парчета (или използвайте шоколадов чипс) в голяма пластмасова купа. Поставете купата в микровълнова фурна за 30 секунди. Пуснете за още 30 секунди и продължете така докато 50%...
РецептиШоколадова нуга
1. Разстелете на един слой бадемите в тавичка и ги печете 15 минути в предварително загрята фурна на 160 градуса. добавете ядките шамфъстък и оставете тавичката във фурната. 2. В тенджера сипете 270...
РецептиШоколадова торта за рожден ден
1. За блатовете сипете в купа сухите съставки - брашно, захар, сода бакпулвер, сол и какао. Разбъркайте добре. 2. В друга купа сипете мътеницата, разтопеното кокосово масло, 2 яйца и ваниловата паста...