Кирстен Тиболс

Кирстен Тиболс

Кирстен Тиболс, родена на 5 януари 1973 г., е сладкар и шоколатиер от Мелбърн, Австралия. Кирстен е смятана за една от най-успешните сладкарки в Австралия, представяща страната си както като участник в световни кулинарни първенства, така и като жури на реномирани състезания. През 2002 г. Кирстен основава собствено кулинарно училище за сладкари и шоколатиери. Освен това тя е една от жените сладкарки с най-много фенове в Инстаграм.

Кирстен също така е автор на две кулинарни книги, редовен сътрудник на кулинарни издания и има много телевизионни участия, включително и в „Мастършеф“ Австралия.

Кирстен често е наричана „кралицата на шоколада“ благодарение на невероятните си умения при работа с шоколад и на преподавателската си дейност в тази област.

Кулинарната кариера на Кирстен започва на полуостров Морнингтън и продължава с много обучения по сладкарство и шоколатиерство в Европа. Специалитет на Кирстен са и макароните, затова тя често споделя знанията и уменията си за приготвянето им пред професионални готвачи на различни кулинарни форуми.