Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Касия Вермер

Касия Вермер

Касия Вермер
Касия Вермер родена през 1985 г./ е специалист по хранене и физическа активност. Получава образованието си в известни кулинарни институти в Маастрихт и Лондон. След това работи като личен съветник по изготвянето на програми за хранене и движение. Касия също така е специалист по чай. През 2010 г. тя печели конкурс и става най-добрият сомелиер по чая в Холандия. Касия разработва собствен бизнес, свързан с чая, храненето и физическата активност. Касия сътрудничи на различни компании в разработването на продукти с кафе и чай, а също така пише статии за тенденциите в храненето. Касия смята, че чрез храната човек придобива житейски опит. Храната стимулира сетивата ни. Касия обича чистата, свежа и необработена храна, харесва цветовете в нея. Касия обича да готви и да споделя храната, да зарежда хората с енергия, радост и спокойствие. „Обичам да ходя в ресторанти, да поръчвам различни ястия, които да опитвам и споделям с останалите.“ За Касия храната ни свързва със спомените ни. Спомня си как като дете е отглеждала босилек и по стъблото му са се качвали жаби. Затова дълго време си е мислела, че босилекът не е вкусен, защото по него е полепнала мазнина от жабите. Спомня си също супата с кисели краставички, която е приготвяла баба и полякинята, както и ваканциите, прекарвани в Полша и яденето на шишчета, приготвени на открито. Няма да забрави и първият кокосов орех, който е опитала в Тайланд. Здравословният начин на живот и хранене, според Касия, не са задължително свързани с ограничения и стриктно придържане към определени правила.Човек трябва да се учи да опознава собствените си вкусове и да приема храната като нещо прекрасно, цветно и изискано. В „Лесни рецепти“ Касия представя всяка седмица балансирани ястия. Основното послание, което тя отправя към хората, е да се чустват добре в телата си и да мислят за храната, като нещо, което ги зарежда с енергия. Запазвайки тази нагласа, скоро ще разберат, че храната е техен приятел, а не враг, дори в случаите, когато искат да се освободят от излишни килограми.