Хюго Кенис

Хюго Кенис

Хюго Кенис е роден през 1986 г. в Ейндховен. Той е актьор, водещ и готвач.

Хюго е учил готварство и мениджмънт на туризма в Ейндховен и Тилбург. Втората си страст – актьорството, Хюго развива в Университета по изкуствата в Тилбург.
Хюго е участвал в тийнеджърския сериал SpangaS. След това, заедно с колегите си актьори Мариус и Яспер Готлийб, прави интернет шоу De Worsten van Babel /Вавилонски колбаси/, в което експериментират с храна.

За Хюго храната е повече от необходимост, за него тя е преживяване. Готвенето за други хора му носи изключително удовлетворение, защото успява да ги направи щастливи и да ги изненада. Едно от най-любимите му неща е да споделя добра храна и вино В компанията на приятели.

За Хюго съчетаването на вкусове и текстури, каквото представлява готвенето, е и форма на изкуство. В това отношение негов идол е известният експериментатор готвач Хестън Блументал. Но едновременно с това Хюго смята, че е важно да се използват екологично чисти продукти.

Хюго Кенис е водещ на предаването на 24KITCHEN „Малки готвачи“, в което той се изявява като наставник на деца, които искат да се научат да готвят за семейството си. Любопитството и заразителният ентусиазъм на Хюго го правят идеалният съветник за децата.
  • Супа с чушки и кростиниРецепти
    Супа с чушки и кростини

    1. Поставете чушките в тавичка и ги поставете в предварително загрята фурна на 220 градуса за 30 минути.2. В един съд сипете 1 литър вода и пуснете кубчетата бульон в нея. Оставете водата почти да зав...

  • Икономично сушиРецепти
    Икономично суши

    1. Накиснете ориза в купа със студена вода за 10 минути. След това го измийте добре под течаща вода. Подсушете го, сложете го в тенджера и го залейте със студена вода. Варете ориза на силен огън 2 мин...