Хари Истууд

Хари Истууд

Хари Истууд обича готвенето. Тя е известна с оригиналния си, нетрадиционен и пълен с въображение подход към намаляването на калориите в сладкишите и десертите, които приготвя. Фокусира се върху създаването на лесни и изпитани рецепти, които дават сигурен резултат всеки път.

Първото представяне на Хари Истууд пред телевизионната публика е през 2007 г, като ко-водещ на предаването "Cook Yourself Thin", излъчвано в праймтайма на британския канал "Канал 4". По-късно тя води американската версия на предаването. Хари е авторка на три кулинарни книги - "Red Velvet & Chocolate Heartache", "The Skinny French Kitchen" и "A Salad for All Seasons".

Хари вярва, че любовта към сладкишите не е повод да наказваме сами себе си, защото тя не е враг нито на здравето ни, нито на стройната ни линия. Хари успява да докаже това свое твърдение нагледно в предаването „Сладки изкушения в Париж“ по 24KITCHEN.

За Хари храната е като език, а съставките са тези, които го правят жив и разбираем. Това я вдъхновява да продължава да готви и да пише за храна.