
Гай Търланд
Гай Търланд е професионален готвач, ресторантьор и телевизионен водещ. Родом от Боурал, Нов Южен Уелс, Австралия, Гай се мести да живее в Бондай през 2003 г., когато е на стаж като готвач. След като завършва образованието си Гай работи в различни топ ресторанти в Сидни, включително "Est." и "Bondi Icebergs."
Сега той притежава две кафенета - „Depot“ в Северен Бондай и „Бондай Харвест“ в Санта Моника. Бизнес партньорът му Марк Алстън е режисьор с опит във фотографията, дизайна и създаването на музикални видеоклипове. Заедно те са "Бондай Харвест" и залагат на здравословната храна, готвенето, слънцето и приятното прекарване на времето.
Гай има огромен брой верни последователи по цял свят – в YouTube канала си, както и в профилите си във всички социални медии. Създава рецептите си, следвайки начина си на живот, затова те включват сезонни и местни продукти, които са вкусни, здравословни и възбуждащи небцето на всички любители на храната. Гай обича храната, сърфирането и пътешествията из най-невероятни места в Австралия и извън нея. Непринуденият му стил на готвене пред камера е негова запазена марка, а рецептите му лесно могат да бъдат пресъздадени от всеки вкъщи.
Освен на „Бондай Харвест с Гай Търланд“, Гай е водещ на още две изключително популярни в Австралия предавания - "Day Tripper" и "Sourced."
Рецепти
Свински котлети със сладко-кисели ябълки и полента
1. Поръсете със сол и черен пипер свинските котлети от двете страни и ги оставете настрани за 10 минути. 2. Загрейте тиган и разтопете маслото в него. Поставете котлетите, гответе ги два по два, и ги...
Рецепти
Печено пиле с паста мисо
1. Подсушете добре пилето, предварително оставене на стайна температура, с кухненска хартия. Поръсете го със сол и черен пипер. Почистете и разрежете различните видове гъби на половина. Обелете джиндж...
Рецепти
Панакота с гранита от диня
1. За панакотата сипете прясното мляко в тенджерка. Добавете остърганата вътрешност на шушулките ванилия, кокосовите стърготини и меда. настържете фино кората на лимона, лайма и портокала. Разбъркайте...
Рецепти
Здравословни понички
1. В купа смесете маслото, течното кокосово масло и захарта. Разбъркайте до пухкавост. Добавете яйцата и разбийте. След това добавете остърганата вътрешност на шушулката ванилия, канелата и кокосовото...



