Гай Търланд

Гай Търланд

Гай Търланд е професионален готвач, ресторантьор и телевизионен водещ. Родом от Боурал, Нов Южен Уелс, Австралия, Гай се мести да живее в Бондай през 2003 г., когато е на стаж като готвач. След като завършва образованието си Гай работи в различни топ ресторанти в Сидни, включително "Est." и "Bondi Icebergs."
Сега той притежава две кафенета - „Depot“ в Северен Бондай и „Бондай Харвест“ в Санта Моника. Бизнес партньорът му Марк Алстън е режисьор с опит във фотографията, дизайна и създаването на музикални видеоклипове. Заедно те са "Бондай Харвест" и залагат на здравословната храна, готвенето, слънцето и приятното прекарване на времето.
Гай има огромен брой верни последователи по цял свят – в YouTube канала си, както и в профилите си във всички социални медии. Създава рецептите си, следвайки начина си на живот, затова те включват сезонни и местни продукти, които са вкусни, здравословни и възбуждащи небцето на всички любители на храната. Гай обича храната, сърфирането и пътешествията из най-невероятни места в Австралия и извън нея. Непринуденият му стил на готвене пред камера е негова запазена марка, а рецептите му лесно могат да бъдат пресъздадени от всеки вкъщи.
Освен на „Бондай Харвест с Гай Търланд“, Гай е водещ на още две изключително популярни в Австралия предавания - "Day Tripper" и "Sourced."