Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Еверт те Пас

Еверт те Пас

Еверт те Пас

Еверт те Пас /роден 1971 г/ завършва колеж по хотелиерство в Тилбург, а след това обикаля из целия свят. Той е работил като готвач в Кюрасао, Малага, Швейцария, Австралия. Днес Еверт притежава заедно с брат си ресторант в Амстердам, който за шест години се е превърнал в място за кулинарни ценители.

Еверт възприема работата си по-скоро като хоби. Когато обикаля магазини и пазари и види някакъв нов продукт, той започва трескаво да мисли как би могъл да го включи в ястията си.

Храната е част от ежедневието ни и най-важният въпрос, според Еверт, е „Какво ще ядем тази вечер?“ Интерес за Еверт представлява начина, по който културното разнообразие се отразява в приготвянето на храната. Друго важно нещо за готвача е използването на сезонни продукти.

В „Лесни рецепти“ Еверт представя ястия от холандската кухня, приготвени със сезонни продукти.