Джулиет Сиър

Джулиет Сиър

Джулиет Сиър е една от най-известните сладкарки във Великобритания. Многобройните ѝ изяви са свързани с телевизия, списания, влогове, блогове, социални медии и радио. През годините е сътворила торти и сладки изкушения за хиляди хора, сред които и известни личности като сър Иън Маккелън, Брайън Адамс, принц Хари и Кейт Мос.

Джулиет се чуства еднакво добре пред и зад камерата, представяйки иновативни и впечатляващи торти по достъпен и много забавен начин. В предаването „Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър“ тя споделя знанията и опита си при приготвянето на сладки и солени печива.

Джулиет е и кулинарен автор с богат опит, тя e издала четири много успешни книги за печива, а също така създава рецепти за различни печатни издания, сред които списанията BBC Good Food, Delicious и Hello.

Тя също така работи с известни международни брандове като BBC, Cadbury, Dr Oteker, Kitchen Aid  и Marc Jacobs. Участвала е като представител на Великобритания в риалити предаването „Кралят на тортите“ (“Cake Boss”).