Джонатан Панг

Джонатан Панг

Джонатан Панг е британски кулинарен автор и готвач, добре познат от телевизионните си изяви. Той започва кариерата си преди 30 години като мениджър на световноизвестни модели и фотографи, сред които Джери Хол, Наоми Кембъл, Тайра Банкс и Лив Тейлър.

Благодарение на натрупания си опит, скоро след това той става телевизионен моден експерт. Три поредни сезона е част от журито в шоуто „Britain’s Next Top Model“. След това влиза в ролята на водещ и ментор в „Britain’s Missing Top Model“, шоу, което получава признание от критиката и печели награда за най-добро риалити предаване.

Джонатан израства в Лондон, в китайско-карибско семейство, в което храната заема централно място. Така че страстта му към храната и готвенето е откакто се помни. Джонатан влиза като участник в кулинарното състезание “The People’s Cookbook“ с рецепта на майка си и излиза като победител.

Скоро след това на екран се появява първото му телевизионно предаване “Jonathan Phang’s Caribbean Cookbook“, което представя кулинарното му пътешествие из Карибите, изучаващо смесицата от култури в карибската кухня.

Последният телевизионен проект на Джонатан „Кулинарни пътешествия с влак“ е свързан с пътуване с едни от най-известните влакове в света, съчетано с дегустация на вкусна храна. Джонатан успява да покаже, че влаковете могат да предложат толкова приятно пътуване, което да е за предпочитане пред пристигането.