Чък Хюз

Чък Хюз

Чък Хюз е канадски готвач, телевизионна личност и ресторантьор. Той е съсобственик и главен готвач в два популярни ресторанта в Монреал – „Garde Manger“ и „Le Bremner“.

Чък Хюз става известен като водещ на кулинарните предавания Chuck's Day Off, Chuck's Week Off: Mexico („Ваканцията на Чък: Мексико") и Chuck's Eat The Street, излъчвани в Канада и САЩ.

След като завършва кулинарно училище и работи в едни от най-престижните ресторанти в Монреал, в партньорство с двамата си най-добри приятели, Чък отваря "Garde Manger“, който бързо се превръща в едно от най-добрите места в града. През август 2011 г., отново с партньорите си, той отваря втори ресторант в старата част на Монреал - "Le Bremner"

Чък е най-младият канадец победил в кулинарното състезание "Iron Chef America", участвал е в предаването "The Next Iron Chef: Super Chefs" заедно с още девет известни шеф-готвачи, бил е част от звездно жури в "Chopped Canada". Чък е автор и на две кулинарни книги.

Вече пет поредни години Чък и екипът на" Crown Salts" отговарят за храната на VIP артистите от цял свят, гости на музикалния фестивал "Очеага" в Монреал.

Наскоро Чък представи и дългоочаквана серия от продукти - My Kitchen Staples, която включва основни продукти, които готвачът използва както вкъщи, така и в ресторантите си – зехтин, оцет, кленов сироп и антипасти. Предлаганите продукти са с високо качество и са произведени от хора, на които Чък има доверие.