Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Анабел Ленгбайн

Анабел Ленгбайн

Анабел Ленгбайн

Анабел Ленгбайн е известна готвачка от Нова Зеландия, авторка и издателка на кулинарни книги.

Анабел е издала 18 свои кулинарни книги. Книгите и са преведени на много езици и над 2 милиона копия от тях са продадени в Европа, Северна Америка и Австралазия.

Анабел е завършила градинарство в университета „Линкълн“. Тя отглежда повечето необходими за нея и семейството и зеленчуци в органична градина в дома си в Оукланд, както и в хижата си, разположена на брега на езерото Уанака, където е заснето и предаването и „Свежата Анабел“ /Annabel Langbein The Free Range Cook/. 

„Знанията и разбирането за това как растат растенията са изключително полезни, когато става въпрос за готвене“, споделя Анабел.

Анабел е член на Съвета за устойчиво развитие на Нова Зеландия и е страстен защитник на използването на сезонни продукти в кухнята.

„Да събереш приятелите и семейството си около масата с помощта на семпла, но изискана храна, е най-лесното нещо, което можеш да направиш. Това и показвам в моето предаване - как да готвиш с удоволствие и забавлявайки се за приятели и роднини“.