Описание
Отпуснете се и се насладете на латиноамериканската, италианската, френската, азиатската и арабската кухня.
Отпуснете се и се насладете на латиноамериканската, италианската, френската, азиатската и арабската кухня.
В този епизод на "Кухня без граници" Хюго показва как се приготвя италианска паста, като готви спагети с аншоа и броколи, а също така приготвя и прекрасна риба меч с хрупкави картофки с естрагон на фурна.
В този епизод на "Кухня без граници" Милушка показва как се пече говежди стек. Ще приготви и типична американска салата Коб и пържени лучени кръгчета.
В този епизод на "Кухня без граници" Дани донася в кухнята късче от Азия и посвещава предаването изцяло на рибата с азиатска пълнена риба и пържена риба по древна рецепта.
В този епизод на "Кухня без граници" Есте внася в кухнята късче от Франция, като приготвя рийет от заешко и пилешка супа с бял боб, целина и моркови.
В този епизод на "Кухня без граници" Мунир приготвя две ястия от Палестина, като показва как да си сготвим чорба от червена леща, в която да използваме и пилешко, и изпича тънки питки с хумус и нар.
В този епизод на "Кухня без граници" Хюго приготвя класическа салтимбока с месо и артишок, а също и салата от карфиол с миди.
В този епизод на "Кухня без граници" Милушка приготвя вариация на добре познатите макарони със сирене, в които ще има и омар, а за десерт ни е подготвила коблер с праскови.
В този епизод на "Кухня без граници" Дани приготвя японски ястия - пилешко оякадон с ориз и карие в нов стил. Ще приготви и пиле къри по свой начин.
Днес Есте приготвя френско класическо ястие, добавяйки собствен стил - филе от морски език със сос (sole meunière) и картофи на пара, и черешово сорбé с лавандулов сабайон.
В този епизод на "Кухня без граници" Мунир приготвя две марокански ястия - ципура с чермула на фурна и рулца от наденички с чермула.
Хюго приготвя пресни ньоки с пипала от октопод, паста арабиата с цикория и овче сирене и пене с червена цикория и пекорино.
В този епизод на "Кухня без граници" Милушка внася в кухнята късче от Америка, като приготвя прочутите крилца "Бъфало", дип от синьо сирене и пържени топчета с див спанак.