Описание
В това предаване Гай Търланд, австралийски готвач, сърфист и гмуркач, разкрива живота си на брега на океана и споделя някои от любимите си сезонни рецепти.
В това предаване Гай Търланд, австралийски готвач, сърфист и гмуркач, разкрива живота си на брега на океана и споделя някои от любимите си сезонни рецепти.
Добре дошли в Бондай Харвест! В този епизод, Гай приготвя вкусна лятна гранола с печени ябълки в апартамента си, после се гмурка с местната легенда в свободно гмуркане Иън Пуко Пукеридж край ефектните скали на Северен Бондай.
Съботните сутрини са ритуал за мнозина местни в Бондай - пазарен ден е. Рано пиле рано пее, така че Гай и приягелят му Мич отиват на пазар за свежи фермерски продукти.
Трудно е да намериш време за балансирана диета. В този епизод Гай готви страхотни рецепти, спестяващи време. С местния професионален сърфист Пърт Сандлик яхват вълните и приготвят тартини по 3 начина.
Време е Гай да влезе в кухнята в семейното кафене "Депо" в Северен Бондай. Там прави това, което обича най-много - да твори с продуктите. След като работата е свършена е време за купон с приятели и Гай сервира перфектната пържола с чимичури салса.
В ранни зори Гай вече е на плажа, приготвяйки вкусната закуска шакшука за някои от известните спасители в Бондай. След това хваща сърфа и се отправя на тренировка.
Гай ни показва рецепти, които доказват, че здравословното хранене не ограничава нито възможностите, нито вкуса. Среща се и с Тим Силвърууд от организацията "Тейк 3", за да поговорят за пластмасата и океана.
"Бондай Харвест", това е здравословният баланс, в този епизод говорим за здравословната храна. Гай се среща с диетоложката и писателка Лола Бери, за да поговорят за здравето, след което приготвя салата с нахут.
В този епизод Гай готви рецептите си, които винаги се харесват от публиката - печени понички, салата с октопод и пилешки бутчета. Време е да посетим и Юджийн Тан, основател на галерия и блог "Акуабъмпс".
Гай посещава кафенето си "Бондай Харвест" в Лос Анджелис и ни показва как австралийските вкусове променят кулинарията в САЩ. Отправя се към фермерския пазар в Санта Моника за вдъхновение, преди да направи се отдаде на готвене направо върху пясъка в Санта Моника.
На финала на сезона е време за готварската книга "Бондай Харвест". След като пазарува, Гай се подготвя за обедно партито за представянето й ястия, сред които свински пържоли на скара с полента.