Вкусните уикенди на Бил

Описание

Това предаване проследява любимия на публиката австралийски готвач Бил Грейнджър по време на най-необикновените и апетитни кулинарни уикенди, които сте виждали – той ще готви и похапва вкусни ястия, но и ще си изцапа и ръцете, докато си набавя сам фантастични свежи продукти. 

Рецептите на Бил са бързи и лесни - идеални за събирания. Освен че са съобразени с пресните сезонни продукти, те носят и оригиналния почерк на Бил. Където и да отиде, Бил готви прекрасна храна с местни продукти. А набавянето на продуктите е точно това, което ще придаде чар на предаването. За да се снабди с най-добрите продукти, Бил ще трябва да положи усилия - може да му се наложи да изравя картофи, да лови сардини или да се гмурка за миди.

Накрая ще видим как Бил и приятелите му се наслаждават на хубавата храна и добрата компания, а слънцето ще залязва, докато гостите се разотиват. След това Бил ще се прибере вкъщи, освежен от перфектния уикенд и готов да започне новата работна седмица.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Лейър Марни

  +

  Австралийският готвач и ресторантьор Бил Грейнджър е известен по света със свежата храна, която приготвя и поднася с характерната си усмивка.

 • 2

  Камбър Сендс

  +

  Слънце, море, пясък и барбекю са перфектната комбинация за уикенда на Бил Грейнджър. Така че Бил е на точното място – в страхотна къща на зашеметяващия плаж Камбър Сандс в Съсекс.

 • 3

  Дартмут

  +

  Този уикенд Бил е в Дартмут и е крал на собствен замък, отсядайки в Гън Тауър на замъка Кингсуеър. Бил е тук, за да опита известната морска храна на Корнуел. Няма по-добър момент от този.

 • 4

  Глостършир

  +

  Този уикенд Бил е в Котсуолдс и е отседнал в бивша зала за банкет в якобинско имение.

 • 5

  Норфолк

  +

  Бил е отседнал в кула в кралското имение Сандрингам и е вдъхновен да приготви перфектен стек, след като се запознава отблизо с добитъка на кралицата.

 • 6

  Остров Уайт

  +

  Австралийският ресторантьор Бил Грейнджър посещава остров Уайт, където опитва канелони и гулаш.

 • 7

  Дарбършир

  +

  Австралийският готвач Бил Грейнджър се отправя към Дербъшир, където ще приготви обяд от фазан, обвит в панчета и болонезе с еленско месо с полента.

 • 8

  Йоркшир

  +

  В компанията на дами от местния женски клуб Бил Грейнджър се опитва да приготви за първи път класически йоркширски пудинг, след това се среща с монах, направил чудеса с овощна градина.

 • 9

  Съфолк

  +

  Бил Грейнджър отсяда в курорт за уикенда, опитва се да улови първата си дребна риба за сезона и се наслаждава на любимото на британците ястие - фиш енд чипс.

 • 10

  Самърсет

  +

  Бил Грейнджър издирва едно от малкото стада биволи в страната за вкусно и семпло къри ренданг и научава как се отглеждат орехи.