Рецептите на Бил

Описание

„Рецептите на Бил“ е телевизионна поредица, изпълнена с лесни рецепти и изключително популярни съставки, която гарантира, че всеки може да приготви добре изглеждаща и вкусна храна.

Епизоди

Сезон 2
 • 1

  В училище

  +

  Бил приготвя здравословен семеен обяд в кутия, после преподава в технически колеж в Югозападен Сидни, за да вдъхнови група студенти. В менюто за деня - обръщане на палачинки и размяна на шеги.

 • 2

  Дъждовни дни

  +

  Всичко се забавя в дъждовния ден. Това е идеалната възможност да затворите вратите, да останете на сушина и да готвите онези рецепти, които отнемат малко повече време - храна, която затопля и утешава. За Бил да си заделил продукти за дъждовните дни е като да имаш банкова сметка.

 • 3

  Доброто старо време

  +

  Бил е като типичен жител на Сидни, но всъщност е израснал в Мелбърн. Запознава ни с историята на семейството си - поколения месари и хлебари. Любовта му към другите култури и насладата от собственото му австралийско наследство вдъхновяват.

 • 4

  Отминали дни

  +

  Когато е на 19 г., Бил тръгва на първото си международно кулинарно приключение - от Ню Йорк до Испания. Днес румсървисът е добре дошъл в натоварения му график и го вдъхновява, заедно с кафене на рибния пазар в Стокхолм, за менюто, което съставя.

 • 5

  През деня

  +

  Животът и храната са свързани с баланса. Понякога е сложно, но Бил дава полезни съвети как балансът може да работи за нас, като ни показва как да приготвим здравословни и вкусни ястия за кратко време. Морските дарове са чудесно начало.

 • 6

  Романтични моменти

  +

  Бил създава вечеря за годишнина и ни показва колко специална може да е интимната вечеря с ефектна естествена обстановка и вкусна романтична храна. Бил ни превежда през прекрасното меню за една най-скъпите му приятелки и партньора й.

 • 7

  Празнични дни

  +

  В Сидни е Коледа, горещо е, а морските дарове са на барбекюто. Това е семейната Коледа на Бил в австралийски стил с почит към традицията. Денят след Коледа е за почивка. За своите приятели Бил организира пикник край пристанището.