Гурме в Бароса с Джъстин Скофийлд

Следващо излъчване

  1. Събота 20 април от 16:00

    Епизод 5 (Е05)

  2. Събота 20 април от 16:30

    Епизод 6 (Е06)

  3. Неделя 21 април от 02:00

    Епизод 5 (Е05)

Описание

Присъединете се към Джъстин Скофийлд за едно кулинарно пътешествие из долината Бароса - най-старият винен регион в Австралия, предлагащ невероятни вина.

Епизоди

Сезон 1
  • 1

    Епизод 1

    +

    Джъстин отдава почит на традиционната френска кухня, приготвяйки френски тарт с шалот и задушени тиквички с лимон и чесън, които съчетава с местни вина.

  • 2

    Епизод 2

    +

    Джъстин и нейният приятел готвач Калъм приготвят ризото от цвекло с фета и лешници, както и доматена брускета. Джъстин се връща във винената компания в долината Бароса, за да приготви хрупкави агнешки котлети.

  • 3

    Епизод 3

    +

    Джъстин пътува до зашеметяващата овощна градина Тревалие, за да приготви десерт от прясно поширани праскови, след което се среща с главния готвач Дерек Салмон, за да приготви океанска пъстърва, овкусена с джин и крем фреш.

  • 4

    Епизод 4

    +

    Джъстин започва с гриловани нектарини и халуми, след което приготвя чийзбургери от говеждо месо. Следва дегустация на вино с равиоли с козя извара.

  • 5

    Епизод 5

    +

    Джъстин приготвя пицети с круша, прошуто и рукола и ги съчетава с местно вино Сира. Тя приготвя нудли с розова кладница и талятели с патешко и гъби.

    Следващо излъчване
    Събота 20 април от 16:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Неделя 21 април от 02:00
    По 24Kitchen
  • 6

    Епизод 6

    +

    Джъстин приготвя вдъхновен от немската кухня сандвич с метвурст и кисело зеле в заведението на Стайни за традиционни вурстове.

    Следващо излъчване
    Събота 20 април от 16:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Неделя 21 април от 02:20
    По 24Kitchen