Описание
Присъединете се към Джъстин Скофийлд за едно кулинарно пътешествие из долината Бароса - най-старият винен регион в Австралия, предлагащ невероятни вина.
Присъединете се към Джъстин Скофийлд за едно кулинарно пътешествие из долината Бароса - най-старият винен регион в Австралия, предлагащ невероятни вина.
Джъстин отдава почит на традиционната френска кухня, приготвяйки френски тарт с шалот и задушени тиквички с лимон и чесън, които съчетава с местни вина.
Джъстин и нейният приятел готвач Калъм приготвят ризото от цвекло с фета и лешници, както и доматена брускета. Джъстин се връща във винената компания в долината Бароса, за да приготви хрупкави агнешки котлети.
Джъстин пътува до зашеметяващата овощна градина Тревалие, за да приготви десерт от прясно поширани праскови, след което се среща с главния готвач Дерек Салмон, за да приготви океанска пъстърва, овкусена с джин и крем фреш.
Джъстин започва с гриловани нектарини и халуми, след което приготвя чийзбургери от говеждо месо. Следва дегустация на вино с равиоли с козя извара.
Джъстин приготвя пицети с круша, прошуто и рукола и ги съчетава с местно вино Сира. Тя приготвя нудли с розова кладница и талятели с патешко и гъби.
Джъстин приготвя вдъхновен от немската кухня сандвич с метвурст и кисело зеле в заведението на Стайни за традиционни вурстове.