Свеж плодов крем и салата с халуми по предложение на LG

Вторник, 6 април

Свеж плодов крем и салата с халуми по предложение на LG

 

Слънчевото време постепенно започва да измества студените дни, а с промяната на сезоните обикновено на пазара се появяват все повече плодове и зеленчуци от български производители. Често се стараем да консумираме повече от тях, за да си набавим необходимите витамини и полезни съставки.

Днес ви предлагаме няколко бързи и здравословни рецепти, които може да приготвите у дома за минути. Някои продукти действително се развалят бързо, но има решение, което запазва свежестта им за по-дълъг период от време. То се крие в лицето на хладилниците LG InstaView Door-in-Door™ Side by Side.

Моделите LG InstaView Door-in-Door™ Side by Side GSX961NEAZ и LG InstaView Door-in-Door™ Side by Side GSX961MCCZ притежават елегантен панел от огледално стъкло. Той се осветява само след 3 бързи почуквания по него, за да може да видите продуктите в хладилника без да се налага да го отваряте. По този начин намалява загубата на студен въздух, като едновременно с това храната се запазва прясна за по-дълго.

Съставките за днешното предложение за салата и крем може да съхранявате в кутията с FRESHBalancer™ - превключвател, който съхранява плодовете и зеленчуците при оптимални условия, регулирайки подходящото количество влага. А ето и самите рецепти:

Салата с халуми

За салатата ще са Ви необходими зелени листа като марули, лоло росо, бейби спанак, айсберг или рукола в зависимост от предпочитанията Ви, чери домати, царевица и, разбира се, халуми. Него може да нарежете на филийки и да го запечете на грил-тиган с 1-2 супени лъжици зехтин. На финала ще получите вкусно кипърско сирене с хрупкава коричка. Към салатата може да добавите и печени тиквени или слънчогледови семки.